2006-06-24, 18:04
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: MeTaMoRfOzA ;-)
Po pierwsze (i zarazem NAJWAŻNIEJSZE!) jest to abyś UWIERZYŁA W SIEBIE!!! To naprawde bardzo wazne! Mam wiele kolezanek i chcialabym Ci pokrótce opisac 2 z nich. Jedna nie blyszczy uroda, za to zawsze sie usmiecha, zagaduje do wszystkich, jest otwarta na innych ludzi, emanuje z niej wielka radosc. Przyciaga chlopakow jak magnes! Natomiast z druga jest gorzej... Niestety nie ma ona zadnego poczucia wlasnej wartosci... Smutno mi bo to moja przyjaciolka (teraz chyba juz BYLA przyjaciolka... no ale nieistotne) Chcialam ja zmienic. Nie jest brzydka ale wcale nie chciala ze mna "współpracowac". radzilam jej, zeby poszla do fryzjera (tam kazda fryzjerka potrafi wyczarowac rozne cuda ze "zwyklych" wlosow) radzilam jej jakies pasemka, makijaz i solarium (bo to byla zima) gdy jej tylko cos mowilam obrazala sie... Nie chciala mojej pomocy. Mimo tego ize ma 19 lat do tej pory nie miala chlopaka... A to wszystko niestety przez jej sposob bycia...
Wracajac do tematu BARDZO CHETNIE CI POMOGE!!! Tylko prosilabym rzeczywiscie o kilka Twoich fotek lub chociaz o to zebys opisala nam troche siebie. Chodzi glownie o kolor wlosow, oczu, cery, wzrost, wage i ine istotne cechy Tojego wyglądu.
Nie martw się!-razem damy radę! I po wakacjach bedziesz po prostu NIE DO POZNANIA!
|