Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Sephora, Urban Decay, Isa Dora, Tołpa, Joko i inne... szybka wymianka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-23, 20:55   #1
Buła
Raczkowanie

Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.

Sephora, Urban Decay, Isa Dora, Tołpa, Joko i inne... szybka wymianka

Wymianki zawieszone na czas nieokreślony

Witam drogie Wizażanki!!!

Kopę lat, że tak powiem Wróciłam, by uskutecznić szybką wymiankę. Już niebawem poniesie mnie hen, za granicę, więc pozbywam się kilku nieużywanych drobiazgów. Oto i one:

1.Urban Decay, cień pojedynczy o odcieniu Midnight Cowboy - piękny, mieniący się kolor szmpana. 1,5 g -użyty może 5 razy. Kupiony rok temu.

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23458

2. L'oreal Khol Mineral w odcieniu 01 (czarny) - użyty również 5 razy. Kupiony miesiąc temu.

3. Isa Dora, Eye Shadow Quartet w wersji 55 Pool Coctail. Z wymianki, która odbyła się już półtora roku temu. Cienie w stanie bez zastrzeżeń. Użyte (przeze mnie) - każdy ze 2 razy. Wcześniej praktycznie nieużywane.

4. Sephora, paleta gold = 6 cieni i 2 róże. Tylko przetestowana. Brązowawy róż użyty 4 razy. Duuuuże lusterko Kupiona tydzień temu.

5. Maybelline, Shine Elixir, nabłyszczająca szminka w płynie w kolorze nasyconej czerwieni. Kupiona rok temu, użyta +/- 5 razy
6. AA Therapy Naczynka, krem łagodzący. Z 50 ml zostało przynajmniej 40. Kupiony rok temu.

7. Tołpa Huminea Strefa T, matujący krem korygujący. Z 40 ml została około połowa. Kupiony rok temu.

8. Połowa opakowania kuleczek rozświetlających Joko (są super, ale nigdy ich nie zużyję!)

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-w-kulkach.htm

9. Cień do powiek Collection 2000, 02 charcoal glitz (czarny, delikatnie mieniący). Z wymianki (znowu półtora roku temu). Użyłam raz. Wcześniej praktycznie nowy.

10. Joko Virtual, eyeshadow base (baza pod cienie) - zużycie (jakieś 15 razy - widać na zdjęciu)

11. Lakier Golden Rose, 264 (taki nude - kupiony 3 tygodnie temu, użyty raz.

Próbki:

- 5 razy Clinique facial soap (typ 1 i 2) = 7,5 ml
- 2 razy La Roche Posay Rosaliac XL = 4 ml
- 2 razy Collistar Crema Hydro Protettiva SPF 20 (skóra normalna/sucha)
- Estee Luder Double Wear 2N2 Fresco 0, 1,5 ml
- 2 razy Max Factor, Second Skin Foundation, 70 natural
- Dr Irena Eris, Spa Resort Scandinavia, wyszczuplający krem antycellulitowy, 5 ml
- L'oreal Matte Morphose, 140 Beige Naturel 1 ml
- L'oreal Studio Secrets, smoothing perfecting primer
- Clinique, dramatically different moisturizing lotion, 1,5 ml

Wymienione zaznaczone będą na szaro
Rezerwacja na jasny fiolet

Zaznaczam, że zależy mi na szybkiej wymiance, najlepiej 'większymi porcjami'

ZAPRASZAM!!!

Edytowane przez Buła
Czas edycji: 2010-09-01 o 20:32
Buła jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując