|
Dot.: "Jestem jak małe ziarenko..."-Bejbiki-Styczeń-Luty2011
No ja mialam takiego co mial 36 lat i to kawaler wiec tych dziewczyn mial tysiace ;/ a sam mowil ze nie lubi zabezpieczen ;/ niby ja tam z nim nie mialam duzo do czynienia zeby sie zarazic...ale jakas tam jedna sytuacja byla...no i teraz sie boje troche... Kiedys go zapytalam czy nie jest na cos chory to sie obrazil i powiedzial ze moze isc zrobic badania i mi pokaze ze jest zdrowy...ale potem jak juz na spokojnie rozmawialismy to mowil ze pewnosci nigdy sie nie ma ;/ ale jakby byl chory to juz by sie leczyl...wiec ja juz sama nie wiem ;/
Wszystko by bylo ok gdyby nie to ze on gustowal w takich glupich 17latkach ktore to lecialy na niego...a niewiadomo jakie one chorobska mialy skoro tak latwo facetom do lozka wskakiwaly 
Ale ja sobie wciaz to jak probuje tlumaczyc...ze po 1 niewiadomo czy byl chory po 2 niekoniecznie ja musialam sie zarazic, po 3 moj TŻ tez by byl juz chory a on sie czuje bardzo dobrze a po 4 to moze tamten sciemnial z tym ze mial tyyyle tych dziewczyn z ktorymi cos robil...chociaz kto tam go wie... ehhh no i jeszcze wiekszy dol mnie dopadl