Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje początki :))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-24, 10:54   #11
kkkiinnggaa
Przyczajenie

GG do kkkiinnggaa
Dot.: Moje początki :))

Cytat:
Napisane przez butterfly92 Pokaż wiadomość
Stres wygląda jakby był przesunięty... wydaje się ,że na kciuku w ogóle go nie ma.
Pazurki są za szerokie daleko im do smukłości ale na poczatku wiekszosc z nas ma problemy.
moglas przedłuzyc tez bardziej łożysko ale to nie było az tak konieczne.
Niektóre usmieszki są poszarpane. Ale wyrobisz się
brawo za kamuflaż

Oczywiscie to co napisałam to są tylko rady żeby pazurki wyglądały lepiej. Jak na początek jest całkiem fajnie. NIe wiem ile juz pracujesz i jak sie trzymaja ale ok

Pracuję ok 1,5 miesiąca Wiem, że uśmieszki są poszarpane, bo jeszcze nie mam wyrobionej ręki, ale bardzo się staram Pazurki ostatnim razem trzymały się trochę ponad 2 tygodnie. A co do kształtu to na następny raz bardziej przypiłuję - grunt to zaprzyjaźnić się z pilnikiem
A co do łożyska to i tak jest już dużo przedłżone ponieważ naturalne pazurki to "ogryzki".

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez nysza Pokaż wiadomość
brawo ze nie idziesz na łatwiznę i starasz się uśmiechac frencha

niestety musisz je wysmuklić - zdecydowanie rozszerzają sie jak spódnice i stres rzeczywiście troszkę zbytnio ku wolnemu brzegowi ucieka ...

świetnie , że uczysz się już pracy z kamuflażem

czekam na kolejne - bo czuję że będą lepsze

Na następne mam zamówienie już na środę więc dodam zdjęcie. Dziękuję, że we mnie wierzysz Dziękuję również za krytykę, jest bardzo motywująca i pomocna
kkkiinnggaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując