Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-24, 12:01   #1980
castilia
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do castilia
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
przecież nikt nie mówi , że trzeba na stosie spalić, bo zła matka

Kancia wierz mi ja doskonale Was obie rozumiem! Może i śpi mi w nocy ale nie zawsze tak było i mordowałam się z uspokajaniem i odkładaniem ale przyniosło skutek. Za to w dzień pozostał bestią przez co mam w domu tak, że aż wstyd a nie zawsze mam siłe sprzątać po nocach...Pisze z nim na kolanach, bo ani myśli sam się pobawić... do wc najlepiej żebym go brała! Taki grzeczny jest...
Ja mojego do WC musze brac bo nie ma innego wyjscia... Jest za...biscie trzymac go jedna reka a druga podcierac d.... Czasem mam drzwi otwarte a on w drzwiach siedzi w bujaczku i kwiczy. A wspominalam ze mam hustawke??? Nie lubi!!! bujaczek - nie lubi (albo na 5 min) Uspokajacz fisher price'a gdzie zwierzatka sie ruszaja i sa odglosy natury i rozne kolysanki - ma go w d.......

Przedwczoraj ogladalam na youtube jak ludzie zachwalaja ten uspokajacz - jest jesio taki z wodospadem i kilka innych i mialam ochote rozwalic kompa bo u mojego dziecka nic sie nie sprawdza!!!! On nic nie lubi i nic go nie zajmie dluzej niz 10min....

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
dobrze, ze pozniej ide sobie buty kupic bo normalnie cisnienie mam ze 190

zebra ja nie mowie, ze ktos mowi o castili ze jest zła matką. Poprostu uwazam, ze gdyby nie musiała to by w ten sposób Olka nie "traktowała" i ona jako matka chce dla niego najlepiej

edit: Tomek zasnął no ale trzeba było sie nawrzeszczec przed tym
Kancia wiem dokladnie co czujesz...

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
nie mam kołyski juz mnie to wszystko w****ia jakbym nie mogła miec normalnego dziecka

castilia popieram Cie we wszystkim co robisz i nie przejmuj się jesli ktoś Cie krytykuje za to co robisz bo miec takiego diabła to dopiero trzeba sie napałować
Ja sie nie przejmuje za zbytnio Kocham moje dziecko i wiem kiedy placze bo mu cos dolega a kiedy po prostu jest malym terrorysta (w koncu turecka krew w nim plynie hehe zart) i chce wymusic.

Cytat:
Castillia jeszcze raz ... moim zdaniem nie możesz nagle nie dać nic jeść, bo on naprawdę będzie głodny w końcu przez dzień zje tyle co zawsze czyli nie tyle co potrzebuje... U nas jedzenie jest takie mniej wiecej:

6-7 130 mleko
9-10 kaszka
14(czasem później zależy od spania) obiadek(pół słoiczka- 3\4 zależy)
16 deserek lub jogurcik- czasem nawet cały duży
19 mleczko z kaszką(na 160-180 wody)

i jeszcze w nocy je ok 1-2 mleko- 160
Moj jadl w nocy tylko raz i to karmienie chce wyeliminowac bo potem rano wstaje o 6 i nie je tylko dopiero o 10 wiec ewidentnie to co powinno byc rano jest w nocy. Dzisiaj rano wstal i wcale nie byl wsciekle glodny tylko spokojnie z przerwami wyduldal 180ml

Cytat:
Castillia chyba jakiś post mi umknął ale już skumałam, że nie chcesz go zostatwić drastycznie spoko :P wiem co to potFór do entej.
A jak piszesz, że macie lęk separacyjny to może on jest przyczyną... mój jest tagiczny przy tym w dzien,...ciągle wyje, jęczy, wścieka się,mało śpi i lezie do mnie... o właśnie wyje....
No spoko U mnie tak samo to w dzien wyglada, raz lepiej raz gorzej, a raz calkiem masakrycznie
castilia jest offline Zgłoś do moderatora