2010-08-24, 12:01
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Cytat:
Napisane przez zebra666
przecież nikt nie mówi , że trzeba na stosie spalić, bo zła matka
Kancia wierz mi ja doskonale Was obie rozumiem! Może i śpi mi w nocy ale nie zawsze tak było i mordowałam się z uspokajaniem i odkładaniem ale przyniosło skutek. Za to w dzień pozostał bestią przez co mam w domu tak, że aż wstyd a nie zawsze mam siłe sprzątać po nocach...Pisze z nim na kolanach, bo ani myśli sam się pobawić... do wc najlepiej żebym go brała! Taki grzeczny jest...
|
Ja mojego do WC musze brac bo nie ma innego wyjscia... Jest za...biscie trzymac go jedna reka a druga podcierac d.... Czasem mam drzwi otwarte a on w drzwiach siedzi w bujaczku i kwiczy. A wspominalam ze mam hustawke??? Nie lubi!!! bujaczek - nie lubi (albo na 5 min) Uspokajacz fisher price'a gdzie zwierzatka sie ruszaja i sa odglosy natury i rozne kolysanki - ma go w d.......
Przedwczoraj ogladalam na youtube jak ludzie zachwalaja ten uspokajacz - jest jesio taki z wodospadem i kilka innych i mialam ochote rozwalic kompa bo u mojego dziecka nic sie nie sprawdza!!!! On nic nie lubi i nic go nie zajmie dluzej niz 10min.... 
Cytat:
Napisane przez Kancia
dobrze, ze pozniej ide sobie buty kupic bo normalnie cisnienie mam ze 190
zebra ja nie mowie, ze ktos mowi o castili ze jest zła matką. Poprostu uwazam, ze gdyby nie musiała to by w ten sposób Olka nie "traktowała" i ona jako matka chce dla niego najlepiej
edit: Tomek zasnął ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) no ale trzeba było sie nawrzeszczec przed tym ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
Kancia wiem dokladnie co czujesz...
Cytat:
Napisane przez Kancia
nie mam kołyski ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) juz mnie to wszystko w****ia jakbym nie mogła miec normalnego dziecka
castilia popieram Cie we wszystkim co robisz i nie przejmuj się jesli ktoś Cie krytykuje za to co robisz bo miec takiego diabła to dopiero trzeba sie napałować ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
Ja sie nie przejmuje za zbytnio Kocham moje dziecko i wiem kiedy placze bo mu cos dolega a kiedy po prostu jest malym terrorysta (w koncu turecka krew w nim plynie hehe zart) i chce wymusic.
Cytat:
Napisane przez zebra666
Castillia jeszcze raz ... moim zdaniem nie możesz nagle nie dać nic jeść, bo on naprawdę będzie głodny w końcu przez dzień zje tyle co zawsze czyli nie tyle co potrzebuje... U nas jedzenie jest takie mniej wiecej:
6-7 130 mleko
9-10 kaszka
14(czasem później zależy od spania) obiadek(pół słoiczka- 3\4 zależy)
16 deserek lub jogurcik- czasem nawet cały duży
19 mleczko z kaszką(na 160-180 wody)
i jeszcze w nocy je ok 1-2 mleko- 160
|
Moj jadl w nocy tylko raz i to karmienie chce wyeliminowac bo potem rano wstaje o 6 i nie je tylko dopiero o 10 wiec ewidentnie to co powinno byc rano jest w nocy. Dzisiaj rano wstal i wcale nie byl wsciekle glodny tylko spokojnie z przerwami wyduldal 180ml
Cytat:
Napisane przez zebra666
Castillia chyba jakiś post mi umknął ale już skumałam, że nie chcesz go zostatwić drastycznie  spoko :P wiem co to potFór do entej.
A jak piszesz, że macie lęk separacyjny to może on jest przyczyną... mój jest tagiczny przy tym w dzien,...ciągle wyje, jęczy, wścieka się,mało śpi i lezie do mnie... o właśnie wyje....
|
No spoko U mnie tak samo to w dzien wyglada, raz lepiej raz gorzej, a raz calkiem masakrycznie
|
|
|