Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jeszcze raz o typach kolorystycznych..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-08-31, 09:41   #6
Joey
Zakorzenienie

Re: jeszcze raz o typach kolorystycznych..

sarenka napisał(a):
> chodzi mi o coś zgoła innego dlatego czekałam na odpowiedź. zawsze mi się wydawało, że można zmienić swój "typ" i o ile będzie to rozsądna zmiana efekty będa super.
>
> czytając na temat i rozmawiając z różnymi osobami słyszę opinie, że typ ma się jeden na całe życie i nie wolno go zmieniać etc..

Ja również uważam że typu nie można zmienić, po prostu ma się jeden na całe życie i tyle. Teraz jest to dla mnie bardziej oczywiste niż kiedyś Ale chyba można "podszywać sie" pod inne typy. Słyszałam gdzieś ze wystarczy, że Wiosna przefarbuje włosy i już może wyglądać na Jesień. No a jak jeszcze doda do tego soczewki kontaktowe zmieniające kolor oczu to już w ogóle. Ale są takie rzeczy których zmienić sie nie da - ciepły odcień karnacji czy kolor piegów i pieprzyków i one zawsze będą "mówić za siebie" nawet jak zmienimy co sie da. Dlatego nikt nigdy nie zmieni swojego typu urody, a ja uważam ze każdemu najładniej w typie danym od Matki Natury
Joey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując