2010-08-24, 12:10
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
nie daj się 
BTW z rodziną to najlepiej na zdjęciach... ehhh
|
niestety to prawda
Cytat:
Napisane przez winter76
Coś czuję,że się upijemy i ponarzekamy na cały świat
Mąż wraca w sobotę ok 10 jak się pospieszy,to ja do Gdańska Gł. dotrę na 11.A skąd wolisz mnie odebrać?Ja się dostosuję  A w piątek dryndnę do Ciebie.
|
a z Twojego osiedla jeżdzą jakieś takie darmowe auobusy np. do ikeii lub innego marketu przy obwodnicy
Cytat:
Napisane przez Polly_
kurde..mize inny prawnik pomoze..prawnicy jak lekarze-jeden nie poradzi, trza do innego...jeśli dobrze rozumiem chcecie odzyskać swój "urobek" z firmy...to moze byc trudne...ale jakos sie musi dac 
|
chciemy się bardziej uniezależnic, bo wszystko wspólne i firma i pieniądze, tylko długi i zobowiązania nasze. Teściowie żyją jak pączki w maśle, a my się szarpiemy, na wszystko brakuje (o remont mi chodzi)
Podzielic nie możemy, bo przecież oni nigdy się nie zgodzą na nasze odejście z firmy, bo sami by z głodu zdechli, niedojdy jedne. Czyli albo pakujemy plecak i idziemy w siną dal zostawiając wszystko, albo trwamy i wydzieramy co nasze na bieżąco
---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------
to ja spadam do miasta po Mam i %
|
|
|