Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-24, 11:07   #3744
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14

Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
ja wychodze z załozenia ze nawet popracowac miesiac ale potem "cos: w cv wpisujesz:P hehehea dodatkowe 900zl Wam sie nie przyda?? hmm? moze dlatego JA bym sie zgodzila na prace, bo akurat jej nie mam..... i chcialabym miec taka kasiorke w portfelu
Popieram. Ja wprawdzie pracę mam, niejedną nawet ale w takiej sytuacji jak Twoja, to co Ci szkodzi? Nie masz nic do stracenia. Szukać możesz pracując u koleżanki - nie ma przeszkód wg mnie. A 900zł drogą nie lata.

Cytat:
Napisane przez sudenly Pokaż wiadomość
hej hej Dukaneczki Boże ile na mnie czyhało pokus przez ten weekendprzyjechał mój Tż po ponad 3 tyg nieobecności no i zjechała się rodzinka...no i zaraz winko wódeczka piwko no i żarełko a najbardziej to mnie korciło żeby zjeść ciasto....i.....nie zjadłam.powiedziałam sobie że nie po to się męczę żeby teraz pękać.wytrwałam mimo, że język mi prawie do tyłka uciekał....a waga u mnie zatrzymała się w miejscu.dziś ostatni dzień warzyw, ale chyba po proteinach sie cos ruszy????

P.s gratuluję wszystkim spadków
za utrzymanie silnej woli, wiem ile to kosztuje wysiłku

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
mam w domu dwa wiaderka to sprawdze te E w necie... dam znac wieczorkiem. a ten motyl to mi sie podoba... myslisz ze to cos da?
bo podoba mi sie to w nim, ze mozna siedzac na kompie cwiczyc, albo ogladajac z dzieckiem bajke... nie trzeba specjalnie wlazic na maszyne...
Sprawdź bo jestem strasznie ciekawa, a żadnego opakowania nie mam akurat Co do motylka to moja koleżanka tego używała i wiadomo, że mięśni niewiadomo jakich sobie nie wyrobiła bo na udach coś zrobić to jest masakra, już prędzej klata urośnie... ale za to miała te udka jędrne. Moim zdaniem lepszy taki motylek niż nic, bo przecież szpagatów nie będziesz robić...ostatecznie możesz oprzeć stopę o blat i robić skłony to niej i do tej co stoi na ziemi na przemian. To też trochę daje, no ale przy kompie to się tak nie da za bardzo