2010-08-24, 11:34
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
Cytat:
Napisane przez avataris
dokładnie, to są karty na pin a nie na podpis  . Wyciągnełam drugą, taką samą tylko, ważną od września, dosłownie rzuciłam w jej kierunku i pytam czy tą też ukradłam  i czy nie widzi, że jestem transseksualistą, bo przeciez dla mnie jest nikim i nie może mnie wylegitymować. Ona mi mówi, że nie powinna mi tych kart oddawać w ogóle  i tu przegieła baba bo myślałam, że ją zjem  i będzie miała nauczkę.
|
No już, już dobrze 
Cytat:
Napisane przez Cassandra 23
Siemka
Dzisiaj 2 dzien diety. Od rana jestem zabiegana, zjadłam tylko 2 jajka sadzone na teflonie z pokrojoną w drobna kosteczke polędwicą z kurczaka.
Teraz na obiad gotuje pange w parowarze. Zastanawiam sie jaki zrobic do niej sos? Moze cos doradzicie
Ale mam ochote na makrele wędzoną? Mozna na Dukanie?
Dziekuje za cenne rady 
Czyli polędwiczkę chudą ze świnki moge od czasu do czasu zjesc?
Dziękuję 
Udko jem zawsze bez skorki
Testu nie robiłam bo cos mi nie chciał wyjsc (na tej stronie chyba w jezyku francuskim).
Otrębów owsianych w moich sklepach brak, musze lepiej poszukac 
|
Zrób test na dukandiet.com Makrelę można of kors. A co do pangi...to ja bym tego nie jadła za często, gdyż to wyjątkowo syfiasta ryba. Nie otrujesz się od niej, ale mintaj w tej samej cenie jest o niebo lepszy A sos to ja zwykle robię na bazie serka homo lub jogurtu: przeciśnięty ząbek czosnku plus szczypta koperku albo serek/jogurt i łyżeczka musztardy. Świnek na dukanie nie wolno
|