Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-24, 17:17   #4135
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Cytat:
Napisane przez naked21 Pokaż wiadomość
dziewczyny, dziś farbuję włoski koniec bycia blondyną jak wyjdzie w miarę ok, to się pochwalę, jeśli nie, to będę myśleć co dalej i pewnie zaszyję się w domu
Zawsze jest ogromny przeskok jak się z blondu robi ciemne. Ja przez 8 lat farbowałam na jasny blond, potem zrobiłam ciemne, potem rude a teraz czarne. W sumie jak patrzę na fotki to różnica ogromna, a co tam pokażę wam Pierwsze foto 2004 rok, drugie też 2004, a trzecie chyba 2006: blond-ruda-czarna

Na początku w ogóle nie mogłam się przestawić i nawet zaliczyłam jeden krótki powrót do blondu na 2 miesiące (chyba w czerwcu 2004 bo jakoś tak na wesele mojego brata), ale ostatecznie zrezygnowałam bo włoski mi się niszczyły. No a potem jak poznałam tż-ta, którego fascynują ciemnowłose kobiety to już w ogóle zostałam z ciemnymi włoskami

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
a gdzie kupowałyście dziewczyny kosmetyki dla maluszka i jakiej firmy jeśli można wiedzieć
bo na all jest dużo taniej ale jakoś boje się kupowac kosmetyki na all
Do kąpieli Emolium - w aptece.
Do buzi i pupy krem Ziajka - w aptece.
Mam jeszcze sudocrem oraz puder Delfi.

Kupowałam w aptece bo była promocja -25% w sieci aptek Dr Max

Cytat:
Napisane przez kasienka1701 Pokaż wiadomość
A to bezczel z niego U mnie w takich tekstach jest najlepszy teściu.W niedziele było spotkanie np i siedzimy przy stole,wujek był i opowiadał o swoich wnuczkach,a teściu do niego "łeee ty to jeszcze dziadkiem nie jesteś,bo nie masz wnuka"(w sensie chłopaka)...I,że niby on taki lepszy bo ma wnuka.Myślałam,że mnie w butów wyrwie i troche mi przykro było,że się tak kutafon jeden cieszy z okazji rychłych narodzin wnuczki...A niech spada ,ja sobie to zapamiętam i wykorzystam w odpowiednim momencie...
Strasznie nie lubię takiego gadania... Jeju mnie tak kuzynka wkurzyła bo mi parę razy mówiła "pamiętaj ma być syn, ma być syn" i jak już wiedzieliśmy, że to dziewczynka to w końcu jej powiedziałam jak chcesz syna to sobie zrób - tekst trochę chamski bo ona jest starą panną i podobno lesbijką, ale już mnie wnerwiała...

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
a tak wogóle to mnie wkurza takie coś, nie wiem czy u Was też tak się mówi (...)
Tak, w moim regionie też jest takie powiedzenie i też mnie to denerwuje.

Cytat:
Napisane przez IlonaN2 Pokaż wiadomość
Klarisko a może cię korzonki dopadły jak w każdej pozycji Cię boli
Nie, nie, to kręgosłup z przeciążenia, jak leżę to przechodzi. Tyle, że nie jestem w stanie zbyt długo leżeć bo znowu to się małej nie za bardzo podoba...