Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Będzie z każdej dobra żona, chociaż równo nawiedzona - Panny Młode 2011, cz. 23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-24, 18:35   #4251
sweetieSS
Zakorzenienie

Dot.: Będzie z każdej dobra żona, chociaż równo nawiedzona - Panny Młode 2011, cz. 23

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
spoko teraz się czepiaj moich słówek do północy

poprawiłam na "wzburzenie"
innym wytykasz, że nie potrafią strawić czyjegoś odmiennego zdania. Ja wyraziłam swoje na temat określania czyjegoś zachowania dziwnym, "to w końcu tylko forum"

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
ja ostatnio myślalam, żeby nasze przyszłe dziecko zapisać do przedszkola

a jeśli chodzi o komunie to tak samo u nas... też świrują z salami

A właśnie! Mam pytanie... Bo ślubujemy tydzień po komuniach u nas w parafii czyli chyba jeszcze podczas "białego tygodnia" no i się z M. zastanawiamy nad strojeniem kościoła... Czy to ma sens.. Bo pewnie będzie jakoś ustrojony ze względu na komunie... Księdza nie zapytam bo nas wyklnie za to, ze nie wiemy jak kościół na komunię wyglądał

No i jeszcze jedno- będziecie stroiły samochów żywymi kwiatani czy sztucznymi? Bo ostatnio pytałam u nas w makro w kwiaciarni no i żywymi kosztuje koło 150zł a sztucznymi koło 90zł...
zależy co tam chcesz w tym kościele, na komunię zazwyczaj tylko kwiaty

ja nie wiem co my mamy na samochodzie, bo mamy w cenie, musiałabym się zapytać kiedyś co tam dają

ale sztuczne widziałam na samochodach, nie wygląda źle

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Myszka mi nawala
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora