moim faworytem jest perfekta z matującymi mikroperełkami, uwielbiam go ślicznie pachnie a skóra jest nawilżona w miejscach suchych i w strefie T też się nie świecę, właśnie mi się kończy i zastanawiam się nad kupnem czegoś innego, ale to jeszcze jest kwestia do przemyślenia
[
SailorMoon
za wytrwałość i rozsądne myślenie
dziewczyny mam może i głupie pytanie ale możecie mi powiedzieć co daje woda micelarna
Talullahbrawo, nieźle się ustawiłaś może pogadaj dobrze z kim trzeba to Cie tam zostawią

ja też się udzielałam na wątku oszczędnościowym ale odkąd wpadłam na ten wątek to wszystkie (no prawie wszystkie

) oszczędności teraz zamieniły się w pękające w szwach od kosmetyków szuflady szafki i półki, od października oczywiście ponownie wraca ten temat ale narazie mam czym się pielęgnować
wogóle odkąd jestem na tym wątku bardzo poprawiło mi się myślenie o sobie i czuję że wszyscy na mnie patrzą jak idę taka zadbana
A wogóle to cześć Wam

ja dziś od 6 na nogach także z pielęgnacji tylko podstawa plus serum na zniszczone końcówki i po krótkim namyśle zostawiłam włosy same sobie nie prostując ich kolejny dzień

poza tym jeszcze kupiłam maseczkę czekoladową z dermiki i peeling w naturze jest na nie tearz promocja po 3,49

nabrałam oczywiście więcej ale rozsądek zdążył do mnie przemówić

a także syrenkę, przyznam się szczerze ( choć mi głupio) że nie miałam pojęcia że to o tę chodzi aż zapytałam sprzedawcę czy mają na stanie

i plastry do depilacji twarzy moje pierwsze

trafiłam też na zachwalaną paletkę z essense do brwi, oczywiście wzięłam i jest super, nie mogę mówić o efektach bo jeszcze za wcześnie ale narazie jestem zadowolona

przepraszam za długiego posta