Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-24, 17:35   #1036
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
moim faworytem jest perfekta z matującymi mikroperełkami, uwielbiam go ślicznie pachnie a skóra jest nawilżona w miejscach suchych i w strefie T też się nie świecę, właśnie mi się kończy i zastanawiam się nad kupnem czegoś innego, ale to jeszcze jest kwestia do przemyślenia

[SailorMoon za wytrwałość i rozsądne myślenie

dziewczyny mam może i głupie pytanie ale możecie mi powiedzieć co daje woda micelarna

Talullahbrawo, nieźle się ustawiłaś może pogadaj dobrze z kim trzeba to Cie tam zostawią
ja też się udzielałam na wątku oszczędnościowym ale odkąd wpadłam na ten wątek to wszystkie (no prawie wszystkie ) oszczędności teraz zamieniły się w pękające w szwach od kosmetyków szuflady szafki i półki, od października oczywiście ponownie wraca ten temat ale narazie mam czym się pielęgnować
wogóle odkąd jestem na tym wątku bardzo poprawiło mi się myślenie o sobie i czuję że wszyscy na mnie patrzą jak idę taka zadbana

A wogóle to cześć Wam
ja dziś od 6 na nogach także z pielęgnacji tylko podstawa plus serum na zniszczone końcówki i po krótkim namyśle zostawiłam włosy same sobie nie prostując ich kolejny dzień
poza tym jeszcze kupiłam maseczkę czekoladową z dermiki i peeling w naturze jest na nie tearz promocja po 3,49 nabrałam oczywiście więcej ale rozsądek zdążył do mnie przemówić a także syrenkę, przyznam się szczerze ( choć mi głupio) że nie miałam pojęcia że to o tę chodzi aż zapytałam sprzedawcę czy mają na stanie i plastry do depilacji twarzy moje pierwsze trafiłam też na zachwalaną paletkę z essense do brwi, oczywiście wzięłam i jest super, nie mogę mówić o efektach bo jeszcze za wcześnie ale narazie jestem zadowolona
przepraszam za długiego posta
mam dokładnie tak samo

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora