Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wyolbrzymiam?
Wątek: wyolbrzymiam?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-24, 22:44   #86
zupa_grochowa
Rozeznanie

Dot.: wyolbrzymiam?

Co do łapania za cycki : opierd*lić, dokładnie tak: opierd*lić. Nie jakieś poważne porozmawianie:` ojej kochanie nie podoba mi się to, czemu tak mi robisz, no nie rób tak', tylko należy warknąć, krzyknąć i nie po fakcie. To brutalne, ale należy go upokorzyć przy ludziach(bez rozczulania się, będzie 1:1, obmacywanie w miejscach publicznych też jest upokarzające), napomknąć coś o jego rozhulanej hormonologii, której nie powstydziłby się piętnastolatek, i przerośniętym popędzie dzikiego knura. Próbowałam - w moim przypadku poskutkowało tylko to.

Co do zaproszenia: przecież to bez znaczenia czy napisze X.X z X.X czy z osobą towarzyszącą, bo i tak zabierze Ciebie, chyba, że zamierza się zwinąć w najbliższym czasie. Toteż nie rozumiem jaki ma w tym problem. Przykre, ale nie przejmuj się, to tylko kaprysik taki sam jak kabrio na lato.
Chyste, samochód na lato. Na lato to mogą być sandałki, sukienka, perfumy nawet, ale samochód?! Jak widzisz chłopaczyna jest paniczykowaty, lubi pokaprysić, ale poza marudzonkami w obliczu niespełnionych zachcianek, nie wyciąga konsekwencji, więc to zwyczajnie olej.

Edytowane przez zupa_grochowa
Czas edycji: 2010-08-24 o 22:45
zupa_grochowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując