2010-08-25, 00:22
|
|
Przyczajenie
|
Ekologia, ochrona środowiska, FairTrade - prośba o pomoc w ankiecie
Witam,
Na wstępie - jako, że to mój pierwszy post na forum - chciałbym uroczyście przywitać wszystkie Wizażanki!
Tyle tytułem wstępu.
Co się tyczy tematu to po pierwsze, długo zastanawiałem się, w którym dziale go umieścić. Jeśli więc moderator(ka) znajdzie lepsze miejsce na tego posta - proszę śmiało przenosić. Po drugie myślę, że forum wizaz.pl i jego użytkowniczki to najodpowiedniejsze miejsce i osoby, na których opinii w głównej mierze chciałbym się oprzeć w mojej ankiecie.
I wreszcie po trzecie - i tutaj sedno sprawy - ułożyłem ankietę, na poły w celach badawczych, na poły marketingowych (może w przyszłości) nt. zagadnienia, które jest dość istotne ostatnimi czasy, a przeszukując internet mało gdzie napotykam się na tematykę ekologii, ochrony środowiska i Fair Trade NIE w produktach spożywczych. Mało jest też sklepów w internecie (albo słabo szukam) oferujących tego typu produkty jak np. odzież, biżuterię, dodatki, torebki etc.
Zachęcam forumowiczki do wypełnienia ankiety >TUTAJ< - może w przyszłości uda mi się stworzyć stronę/sklep internetowy o takiej tematyce - i o opinie i komentarze zarówno do samej ankiety jak i do tematu.
Pozdrawiam,
Piotr
|
|
|