Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-25, 07:20   #2008
Tulipfever
Rozeznanie

Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych

Cytat:
Napisane przez megi b Pokaż wiadomość
Mała właśnie usnęła,walczyła godzinę już się małż zaczął obawiać, że sąsiedzi wezwą policję, że dziecko katujemy sukces dla mnie bardzo ważny bo usnęła sama w łóżeczku, ale wiem że to dopiero początek. Aż się boję jutra
O rany, godzine? Ja tez jestem malo wytrzymala na placz Ani, ale rozumiem Cie, ze to dla Jej dobra to robisz. U nas wyglada to tak, ze klade Aneczke do lozka, nakrywam, zamykam Jej oczy palcem, mowie "spij spokojnie, kocham Cie" i wychodze. Najczesciej zasypia sama, ale jesli mnie wola, to wracam o powtarzam ten sam rytual- grunt, zeby wiedziala, ze jestem tuz obok, ze Ja kocham. Acha, mowie polszeptem i absolutnie nie wyciagam Jej z lozeczka. Ale wiadomo, ze kazde dziecko zasypia inaczej

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Antonio dzis wykonczyl mnie psychicznie i fizycznie
Sacze winko i rozkoszuje sie wieczorem spedzonym w domu.
Ufff... Czasami lubie cisze

Bonus
Uwielbiam takie wieczory i takie bonusy

Cytat:
Napisane przez marica5 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, nie piszę nic bo ciągle mam dołka i nie chce wam smęcic.... nawet nie zaglądam ws podczytać bo siedze i mysle i rycze i tak w kółko.....

Marica, zrob ten test!! bedziesz szybciej wiedziala, moze teraz zamartwiasz sie na nic?

Cytat:
Napisane przez Ania0104 Pokaż wiadomość
no więc wyglądam jak wygladam

własnie stwierdziłam, że w żadnej nie wyglądam tak jakbym chciała

nie mam biustu jak nasza Ola, wiec troche wisi mi conieco ...
czarna sukienkę mogę skrócic ... i bez szelki się nie obejdzie
czarna uszyta z rozciągliwego materiału - błyszczy się ... z boku rozciecie,

czerwona ma dwie warstwy - pięrwsza coś jakby satyna, druga chyba szyfon ... nie znam się
O jaaa, Ania, Ty chyba masz cos ze wzrokiem, ja tu widze tylko piekna kobitke Wygladasz slicznie w obu, nie moge sie zdecydowac...

Dzien dobry!!

Ania grzecznie spala, a mamusia nie Pol nocy sie wiercilam, rozmyslalam, nie moglam zasnac. Wczoraj dzien szalony w pracy, juz pod koniec nie rozumialam kto co do mnie mowi... Dzisiaj idziemy z corcia na dziecieca gimnastyke, zobaczymy, czy Jej sie spodoba...

Czy Wy jeszcze dajecie wieczorne mleko? Zeby (dzieciom ) myjecie po nim czy przed nim?
Tulipfever jest offline Zgłoś do moderatora