Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Termin "wzrokowiec"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-25, 06:26   #31
aktaga13
Zakorzenienie

Dot.: Termin "wzrokowiec"

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
cieszy mnie to, że ma ogromne poszanowanie dla godności kobiet.
mój akurat też taki jest.. siedzieliśmy ostatnio w 3 z moim kuzynem, który opowiadał nam o swoim wieczorze kawalerskim. przyznaję, ja byłam bardziej ciekawa wszystkiego niż tż (chętnie wybrałabym się zobaczyć taki striptiz) a tż zamilkł i spoważniał pytam się o co chodzi, a on na to: "żal mi tych kobiet"... trochę w tym racji na pewno.
Cytat:
Napisane przez Elfir Pokaż wiadomość
Świat się zmienia? Nie żartujcie!
Wyście chyba nigdy nie czytały o tym co wyprawiali w takim starożytnym Rzymie
Do tego poziomu rozpusty przed nami jeszcze daleka droga
co racja, to racja
Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Też jestem "wzrokowcem". Chętnie bym nacieszyła oko widokiem seksownego, zadbanego pana o szelmowskim spojrzeniu idącego ulicą...Ale w zasadzie nie ma na co popatrzeć. Ponuro jest, spaśle i śmierdząco. Przeważnie.
niestety masz racje
Cytat:
Napisane przez KochanaGadzinka Pokaż wiadomość
No ok, to fajnie że ludzie zachwycają się nawzajem. Ale to co się obecnie dzieje według mnie jest chore i sama miliard razy musiałam to odczuc na swojej skórze to zwierzęce, pożądliwe spojrzenie, lustrowanie od stóp do głów i ocenianie wśród kolegów, gwizdy, komentowanie, prostackie teksty rodem z poradnika tani podryw. Masakra.
Faceci zatracili już dżentelmenowskie zagrywki, tzn są jeszcze tacy ale niewielu ich. Teraz już nie ma seksownej kobiety, teraz są fajne dupeczki, nie zauważyliście tego??
Mnie to razi na każdym kroku, a te gadanie, że niby wzrokowiec to żałosne jest i tyle
wszystko zależy od towarzystwa w jakim przebywasz. na ulicy (na blokowiskach ) można usłyszeć niewybredne komentarze.
moim znajomym zdarza się żartować, że "niezła dupa". jednak kiedy przychodzi co do czego, to gentelmani pierwsza klasa. nigdy nie odczułam (przebywając z nimi), że mogli stracić "dżentelmenowskie zagrywki" kiedy opowiadają mi o swoich randkach używają zwrotów: "seksowne ciało", "boskie nogi", "super talia", "cudowny uśmiech". kiedy w żartach pytam: "no ale co? niezła dupcia?" odpowiadają z kąśliwym uśmiechem: "byłem na randce z piękną kobietą, a nie z jej dupą"