Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ginekolog
Wątek: Ginekolog
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-08-31, 22:38   #2
k-n
Wtajemniczenie

Re: Ginekolog

Pierwszy ginekolog do jakiego poszłam to była kobietka, poniewaz była to pierwsza wizyta u lekarza takiej specjalizacji a ja sama jeszcze niepełnoletnia a w dodatku samiutenka bez swojej rodzicielki - zalezało mi bardzo aby to własnie była pani gin. a nie pan
Do mężczyzny trafiłam całkiem "niespodziewanie". Pani doktor akurat była na zwolnieniu (o czym ja nie wiedziałam... a pani w rejestracji nic nie wspomniała o tym), wchodze do gabinetu a tam... facet siedzi!! Przed oczami mi pociemniało, w uszach szum, na twarzy burak... Odłozył gazete i powiedział "prosze sie tak nie stresowac, nic groznego pani nie zrobie!" Szczerze mowiac jak stanęłam w drzwiach i go zobaczyłam pojawiło sie w mojej głowie bardzo niecenzuralne słowo... ale wziełam sie w garsc i pomyslałam "raz kozie smierc" i weszłam...
Pan przeprowadził krotki wywiadzik (ostatnia miesiaczka itd)ja opowiedziałam o swoich objawach nastepnie opowiedział mi skad sie biora wymienione przeze mnie objawy itd i nastepnie kazał przygotowac sie do badania. Byłam pozniej u niego 2-gi raz ale wtedy wizyta nie trwała dłuzej niz 3 minuty, kiedy powiedziałam ze nie ma poprawy kazał nadal brac tabletki i za tydzien sie pokazac, wowczas poszłam do 3 juz ginekologa, poleciły mi ją (bo to pani) kuzynki. I udało sie mnie w koncu wyleczyc...
Tak wiec teraz mam panią ginekolog
A Twoje uprzedzenia sa zupełnie normalne poza tym moje jeszcze nie zniknęły...