2010-08-25, 11:49
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: hula - hop 4
Cytat:
Napisane przez Tapioka
Jeśli mogę Cię pocieszyć, to mój biust zaczął na poważnie rosnąć jak miałam 16 lat, wcześniej przypominałam wyglądem deskę do prasowania  W tej chwili mam lat dwa razy więcej niż Ty  i od czasu moich piętnastych urodzin biust bardzo się zmienił, mimo że nie mam jeszcze dzieci. W tej chwili noszę staniki 65F, więc deski do prasowania już nie przypominam  .
Najważniejsza rzecz to dobrze dobrany rozmiar - polecam wątek "Nosimy dobrze dobrane biustonosze" na modowym dziale forum  .
Wczoraj wydłużyłam czas kręcenia do 30 minut, 15 w każdą stronę. I widzę efekty diety i ćwiczeń - po dwóch tygodniach 2 kg mniej na wadze, -2 cm w talii i -1 w biodrach. HH rządzi!
|
A kiedy się mierzysz? O stałych porach, np wieczorem? Bo ja to kiedy mi się przypomni, i właśnie raz mam np -7cm, innym razem -5 w talii
Do następnego spotkania...
|
|
|