Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - KONAD - Artystyczne Zdobienie Paznokci
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-25, 11:04   #520
konad.pl
Raczkowanie

Lightbulb Dot.: KONAD - Artystyczne Zdobienie Paznokci

Witam po wakacjach..
mam nadzieje że były udane..

Z tego co widzę pojawiło się kilka pytań co do oryginalności produktów Konad i sposobu nakładania wzorków.
Myślę, że warto to raz na zawsze rozstrzygnąć:

1.
Produkty Konad NIE POSIADAJĄ ŻADNYCH FOLII na płytkach - ponieważ ich nie potrzebują - są wykonane z najwyższej jakości stali i są grawerowane laserowo.
Produkty fałszywe o słabej jakości stali w większości posiadają tzw. "zabezpieczenie z folii" celem umożliwienia dopłynięcia kontenera drogą morską - często woda dostaje się do kontenerów i niszczy produkty. Zdarzyło mi się już nie raz widzieć na aukcjach płytki "NIERDZEWNE" z informacja że są lekko pordzewiałe!!?? ..ehh..bez komentarza.
Niestety logo nasze bywa też skopiowane, więc samo logo na produkcie nie mówi o jego oryginalności.

Najpewniej jest dokonać zakupu u źródła czyli www.konad.pl - jest to oficjalny dystrybutor, który posiada wszystkie atesty, certyfikaty, normy ISO, zdrowia i sprzedaje produkty z hologramem.
Jest to bardzo ważne także dla osób zawodowo wykorzystujące Konada, w razie kontroli z Sanepidu oraz dla tych którzy uruchamiają działalność z dotacji z Urzędu Pracy lub dotacji unijnych - tutaj mamy duże doświadczenie, więc też możemy sporo Wam pomóc.

2.
Co do sposobu nakładania wzorków metodą Konad i przygotowania zestawiku do pracy to warto przypomnieć o odtłuszczeniu/zmatowieniu stempelka i po prostu oglądajcie filmik instruktażowy: http://www.konadnail.pl/filmiki-instruktazowe-konad , jest tam zresztą kilkanaście innych porad przydatnych do zdobienia paznokci, warto pooglądać

3.
Myslę, że dobrą motywacją będą zdjęcia dokonań osób, które już Konada używają z dobrym skutkiem.. zapraszam do naszych galerii jest tam już kilka tysięcy zdjęć
http://www.konadnail.pl/wybierz_galerie

Mam nadzieję, że wątpliwości zostały rozwiane i temat zakończony.

Pozdrawiam
Kasia

Edytowane przez konad.pl
Czas edycji: 2010-08-25 o 11:08
konad.pl jest offline Zgłoś do moderatora