Wątek
:
Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-08-25, 11:29
#
4265
elenka1
Rozeznanie
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
ufff Gabisun Pomidorka to tak opisała ze az włosy mi dęba staneły
dobrze ze wszystko ok no i witamy
TYMKA, GRATULACJE DLA POMI
- DUZOOOO ZDRÓWKA
a właśnie która ma zdjęcie???? dawać tu!!!!!!
Gabisun
wogole to ty poskakaj na skakance albo cuś... bo to czekanie doprowadza wszystkich do szału... ja dopiero z początku października.... takze wrześniówki co to za ociąganie sie
Naked
albo Ty nam tu Filipka wydawaj szybciej na swiat
ja bylam na expresowych zakupach, takich do domu... ale kupiliśmy pampersy mój mąż tachał siaty z zakupami a pampersy kazał mi nieść bo stwierdził ze on to musi sie przyzwyczaić do takich rzeczy
a przed nami w kolejce stalo małżeństwo z wózkiem o takim malusim dzieckiem to mój tż zaglądał najpierw z prawej pozniej z lewej strony, az mi sie fajnie zrobilo bo nigdy dzieci obcych ludzi go nie interesowały, a teraz zwraca uwage na wszytkie... echhhh mam nadzieje ze zakocha sie w naszej córci bez opamietania
Zuziczko
spontanicznie uczulenie??? chyba nie, chociaz nigdy nie wiadomo, a moze zmienilas proszek albo poprostu nie wypłukałaś bluzki po praniu dobrze... czasem ja tak mam jak cos piorę w rekach i nie wypłukam dokładnie to mnie wszystko swędzi
elenka1
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do elenka1
Znajdź więcej postów elenka1