Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - część 11 :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-25, 12:49   #2610
Paulinkus
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Paulinkus - znowu rozbierasz jego zachowanie na czynniki pierwsze?
jestem beznadziejna. Taki mam charakter zawsze rozbieram wszystko na czynniki pierwsze. Muszę się tego oduczyć, walczyć z tym jakoś.

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez monilkaa Pokaż wiadomość
Mój ex ten sam typ. Przedemną miał jeszcze jedną ex i cholernie jej nienawidził. Za co? Sama nie wiem. To on ją zdradził, dlatego też zostawił, więc o co ta nienawiść? Aj dąt noł. Straszne rzeczy o niej mówił, nawet, że w łożku jak kłoda była, no bez przesady, mógł to zatrzymać dla siebie... Obrzydzał mi ją niemiłosiernie i jeszcze mnie podjudzał, bo chodził z nią do jednej klasy, żebym chyba zazdrosna była. W każdym razie swojej ex ex nienawidzi, mnie teraz także i to chyba jeszcze bardziej, ale zwisa mi to. W każdym razie jego mina po tym, jak spełnię mój cwany plan i zaprzyjaźnię się z jego ex ex-wszystko mi wynagradza
Mój eks przede mną miał 2 takie poważne dziewczyny i obu nienawidzi do dzisiaj. Też mi je strasznie obrzydzał. Tylko, że jak już pisałam kiedyś poznałam jego eks tą która była przede mną. Akurat rozstała się z nim. No i co rozstałam się z nim z tych samych powodów co ona NIEDOJRZAŁOŚĆ, którą szczególnie widać po jego opisach do jego nowego koteczka. A chłopak ma 27 lat