2006-06-25, 13:25
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Bvlgari, Revlon, L'oreal, Fitomed, Tołpa, Inglot, Maybelline, Avon
Wyznaję pewną zasadę - jeśli jestem zainteresowana czyimś kramem, piszę wtedy w jego wątku. O to samo proszę ewentualnych zainteresowanych moimi kosmetykami: jesteś zainteresowany, to zdobądź się na tyle wysiłku, by zaglądnąć tu raz dziennie i sprawdzić czy nie odpowiedziałam. Na "odpisz w moim wątku" reaguję alergicznie i ignoruję takie prośby.
Witam 
Chciałabym wymienić kilka kosmetyków, najchętniej za ciekawą biżuterię hand-made, torby w stylu h&m. Z kosmetyków właściwie niczego nie poszukuję, ale mogę rozważyć ewentualne propozycje-zastrzegam tylko, że będę bardzo wybredna w tej kwestii, gdyż szafki mam wypełnione pasującą mi pielęgnacją i kolorówką Najbardziej potrzebuję wody termalnej,płynów miceralnych (ale nie AA) oraz profesjonalnych kosmetyków do włosów.
Oto co oferuję:
PIELĘGNACJA
5. Fitomed, puste buteleczki o pojemności 100ml, doskonałe do odlewek (np. szamponu czy żelu na wyjazd wakacyjny) - nigdy nie używane, zostały 2 sztuki
DOKŁADKA
Cienie:
-H&M, numer nie wiem jaki, H&M chyba nie podaje kolor widoczny na zdjęciu, najwyższy rząd od lewej
-Inglot Integra
-Inglot profesjonalny, żółty, odcień nr 38
w powyższych nie widać zużycia, najwyżej lekkie wygładzenie kratkowanej faktury 
-Sephora sypki 02 - pozostało przynajmniej 95%
-APC, przynajmniej 90% zostało:
*18
*17
*8
-Sunsilk niesklejający żel mocny - pozostalo min. 95%, dwa razy użyty na grzywkę
-Pierre Rene Glimmering and Bronzing Loose Powder, odcień nr 4 - raz użyty
Edytowane przez agnieska
Czas edycji: 2010-06-05 o 20:44
|
|
|