2010-08-25, 12:26
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XI - kolekcja słoneczne lato 2010.
Cytat:
Napisane przez Honey_Girl
Nie wiem, może po prostu chłopak ma potrzebę pracowania?
Wiesz, faceci też chcą pokazać, że potrafią o siebie zadbać i po prostu posiadają potrzebę pracowania, bo inaczej inni mogą uważać, że są leniwi i nic sami nie umieją. Mówisz o jego ojcu, że ma dużą firmę. Może Twój Tż chce pokazać, że nie potrzebuje bogatego ojca, żeby sam coś osiągnął? I że sam potrafi też dobrze zarobić, nie potrzebując do tego pieniędzy swojego taty?
Może się mylę ale tak teraz przyszła mi taka myśl do głowy.
A z drugiej strony szkoda, że nie zauważa Ciebie i Twoich potrzeb. Odniosłam wrażenie, że jego praca trochę mu przyćmiła inne sprawy.
|
i właśnie o to chodzi i to mnie boli 
Cytat:
Napisane przez E.J.
Aha... eeeeee...... wow.... hmmm ale może sam chce na wszystko sobie zarobić? tak wiesz by mógł powiedzieć - sam kupiłem mieszkanie, sam go urządziłem, sam się utrzymuję ect.? 
|
może i chce, ale dla niego to na prawdę odległa, bardzo odległa przyszłość i pracując nie myśli o tym, bardziej o takich sprawach tu i teraz
Wiecie, ja mu nie zabraniam pracować ogólnie, to by była głupota, chodzi tylko o to żeby nie przesadzał... On lubi pracę u ojca, więc to nie jest problem, pracuje tam mniej więcej od 7-8 ile się da, zazwyczaj kończy o 16 ale zdarza się i 20, pracują na zlecenia więc nigdy nie wiadomo... Do pracy o której mówię (tej ze szwagrem), na dyżur jeździ na 18, kończy o 7 rano i tak od poniedziałku do piątku, w sobotę i niedzielę dyżur ma całą dobę... gdyby był tam sam pracowałby jak łatwo zauważyć 24/7 przez cały miesiąc, to jest dla mnie niezrozumiała głupota, żeby chciał nie wiem co robić, to powinien też pamiętać że są inne rzeczy niż praca.
Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
So come on and give me a chance.
|
|
|