Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odzyskac bylego - Sprawdzone sposoby i rady
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-25, 14:38   #41
little.b.blue
Zakorzenienie

Dot.: Odzyskac bylego - Sprawdzone sposoby i rady

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość
ja bym odpuściła (ale to jestem ja ). chyba duma by mi nie pozwoliła starać się o kogoś, kto w zasadzie nie wie czego chce.. taki układ może mieć bardzo zły wpływ na Twoją samoocenę. jesteś fajną, atrakcyjną dziewczyną. moim zdaniem to o Ciebie powinno się zabiegać i starać. chłopak zostawia sobie otwartą furtke - niby nie wie, ale tu jakieś mizianie wchodzi w grę. robi Ci niezły mętlik w głowie.. nie wiem, czy warto. ciężko doradzić nie znając sytuacji, ale chyba bym odpuściła. będziesz bardzo cierpieć, jeśli (odpukać) Twoje starania nie przyniosą rezultatu. może zamiast deklarować sie jednoznacznie i nastawiać na walkę o tego faceta dawaj mu jakieś sygnały (żeby miał jakąś świadomość na czym stoi). jeśli będziesz zabiegać wprost on może sobie pomyslec: "jestem taki super, ze nie musze sie starac". a jak dasz mu od siebie "odpoczac", to daję głowę - od razu się określi czy chce, czy nie chce
dziękuję Ci za radę. przez 2 miesiące po rozstaniu mieliśmy praktycznie 0 kontaktu więc miałam nadzieję, że to przemyślał...

nie zabiegam o niego. owszem, jestem z nim szczera i powiedziałam, że za nim tęsknię i po jego pytaniu czy ja w ogóle mogłabym z nim być po tym wszystkim odpowiedziałam twierdząco, ale pod warunkiem, że widziałabym że zależy mu na mnie a nie na tym, żeby zaspokoić swoje potrzeby bliskości. nie podjął więcej tematu. wie, że nadal chcę z nim być, ale nie uwieszam się na nim, nie jest tak, że ciągle o niego zabiegam i nie daję opdetchnąć. to on przeważnie się odzywa...

nie wiem już, mam papkę w głowie.

Invisalign od 20/03/2016

Edytowane przez little.b.blue
Czas edycji: 2010-08-25 o 14:39
little.b.blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując