Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-25, 16:34   #2009
komicznaa96
Raczkowanie

GG do komicznaa96 Send a message via Skype™ to komicznaa96
Dot.: Przyjaciółka- szukam, bo warto! :) part IV

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Jak już narzekamy to i ja narzekam. Tez sama jestem. Ostatnio wszyscy do okoła próbują rozwiązać problemy szwagierki, a ja się z moimi sama zmagam, nikt o nich nie wie, wszytsko duszę w sobie

244 virtual sexoholick
ja mam jedną przyjaciółkę i kocham ją bardzo (bez podtekstów) ale czasem zdarza się, że mam jej dosyć, albo nie rozumie, albo inne takie.ale cóz jest tlyko człowiekiem ma zelety i wady, a ja też nie jestem idealna.
a co to za problemy szwagierki ?

a ze swoimi może wyżal się mamie? ja osobiście nie mogę ;/ ale bardzo żałuję, że nie mam w mojej M poparcia. ;( ale Ty może spróbuj, co ?

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
Napisane przez niewinny roz Pokaż wiadomość
aa no tak, trzeba się maskować bo społeczeństwo teraz takie nietolerancyjne

właśnie ;d

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
Napisane przez PinkPanterr Pokaż wiadomość
No ona właśnie taka jest
Nawet jak właśnie piłyśmy, to ona nawijała,nawijała...naaaa awijała, ja coś tam probówałam swojego wcisnąć, to był tekst "no wiem o co chodzi...ale słuchaj dalej"( i tu dalej o swoich)
niezła jest

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Napisane przez PinkPanterr Pokaż wiadomość
No ona właśnie taka jest
Nawet jak właśnie piłyśmy, to ona nawijała,nawijała...naaaa awijała, ja coś tam probówałam swojego wcisnąć, to był tekst "no wiem o co chodzi...ale słuchaj dalej"( i tu dalej o swoich)
niezła jest

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Napisane przez niewinny roz Pokaż wiadomość
to działaj a my poczekamy na rezultaty o których jesteś zmuszona nam opowiedzieć
właśnie tak

komicznie komiczna - Komiczna96
komicznaa96 jest offline Zgłoś do moderatora