Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dda
Wątek: Dda
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-25, 15:05   #142
koKOro
Zakorzenienie

Dot.: Dda

Cytat:
Napisane przez FrAnKy_PuNky
kOKOro to co napisałaś o ranieniu drugiej najbliższej osoby (chodzi tu o mojego TŻ) ... to ja mam dokładnie to samo tak do okropnie sie przez to czuje ;( bo tak bardzo go kocham ...... boje sie ze przez to jaka jesem moge go starcić ;( i niechce sie zasłaniać dda!bo to niesprawiedlwiw z mojej strony ! niewiem juz co robić ! Mam dzisiaj taki podły nastrój tylko płakać mi sie chce ... a taki ładny dzien-nie dla mnie
Mimo wszystko życze chociaż Wam Kobietki Miłego Dzionka....
też miałam na myśli TŻ, też boje się Go stracic i jestem na siebie strasznie zła, że zarazem Go tak bardzo kocham i tak niesprawiedliwie czasem traktuje!

po przeczytaniu Twoich postów to co moge napisac to to, ze dda pragna wyjatkowosci, ogromnie boja sie odrzucenia. Czesto denerwujemy sie o glupoty, Nasza zlosc jest nie adekwatna do sytuacji. Wynija to stad, ze mamy w sobie duzo gniewu, ktory nie zostal przezyty tylko zamrozony i w takich sytuacjach tak naprawde zloscimy sie np. za to ze kiedys rodzic to, albo tamto. Kojarzy Nam sie to z jakas sytuacja i wybuchamy.
To bardzo szlachetne, ze nie chcesz sie zaslaniac DDA, bo to nie umniejsza krzywd. Ale skoro juz cos wiesz mozesz wiecej poczytac, zainteresowac sie jakie zachowania sa tym spowodowane i wytlumaczyc TŻ-owi i moze Razem uda Wam sie cos wypracowac. A moze przydalaby sie terapia?

zakorzenienie
koKOro jest offline Zgłoś do moderatora