2010-08-25, 18:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mikołajkowe dzieciaczki 2007 IV
Witam
byłyśmy dziś u neurologa z wynikiem EEG i nie jest za wesoło 
wynik bardzom podobny do poprzedniego...
w pierwszej połowie września będziemy umówieni z epileptologiem na konsulatacje.
niby można leczyć farmakologicznie ale po lekach Gosia byłaby spokojniejsza, wręcz otumaniona, leki zachamowałyby też jej rozwój - a teraz idzie niczym burza do przodu, bardzo dużo mówi, wczoraj pani logopeda bardzo ją chwaliła. Na szczęście neurolog nie jest za faszerowaniem lekami bez potrzeby, na razie mamy obserwować. Dotąd żaden napad nie wystąpił, zauważyłam jedynie kilka takich kilkusekundowych objawów wyłączenia.
katevalley - niedawno tu pisałam, że mamy coneco zenith kupiony 2 lata temu czyli jak Gosia miała ok. 9 m-cy na allegro za 299zł. Teraz patrzę na ceneo to nawet za 270 można kupić. Razem z fotelikiem dostaliśmy gratis samochód-jeździk, na którym Gosia jeździ do dziś i bardzo go lubi 
Fotelik jest od 9 do 25 kg, moja Gosia waży już ok20 kg, jest wysoka ok.105 cm ale jeszcze się mieści i wydaje się, ze jest wygodnie. Bardzo dobrze sprawdza się w podróży, można go przechylić do pozycji połleżącej. Ze swojej strony polecam.
*misia* znam to z utopsjii, też ciągle nie mam czasu na pisanie, bo zawsze coś w domu trzeba zrobić a po 8-godzinnym dniu pracy na dom zostaje już mało czasu i każdą minutkę trzeba wykorzystać.
Super, że kurs Ci podpasował i dobrze Ci idzie, mamm nadzieję, że niedługo zaowocuje to jakąś dobrą posadką 
i zmykam bo mam sterte prania do prasowania...
|
|
|