Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-25, 18:21   #1205
ekomonika
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

ewcia19 - tak, odchudzam się, idzie mi nieźle, odchudzam się 2 tygodnie i schudłam 3 kilo już Ale niestety byłam na wakacjach i przytyłam kilogram, ale tam gdzie ja byłam nie dało się odchudzać ! Jedzenie było tak pyszne, że jadło się obiad o 3 po południu i później na kolacje tylko coś lekkiego wystarczyło zjeść
Co do odchudzania : Stosuję dietę MŻ, bardzo dużo jeżdżę na rowerze [ swoją drogą uwielbiam jeździć ], robię po 300 - 500 - 1000 brzuszków, zależy od tego ile mogę wygospodarować czasu na ćwiczenia
I kilka serii czegoś takiego [ kopiuję ze strony pewnej, nie miej pretensji jak będzie jakiś błąd albo coś D :
Kładziemy się na plecach na podłodze (najlepiej na kocu lub karimacie). Wyciągnięte ręce przenosimy za głowę. Wyprostowane nogi (nie zginamy w kolanach) podnosimy aż utworzą z podłogą kąt około 30 stopni. Wytrzymujemjy w tej pozycji przez 10 głębokich oddechów. Potem podnosimy nogi nieco wyżej, aż utworzą z podłogą kąt 60 stopni. Znowu wytrzymujemy w tej pozycji przez 10 oddechów. Podnosimy nieugięte nogi prosto do góry, aż utworzą z podłogą kąt 90 stopni. Wytrzymujemy w tej pozycji przez 25-30 oddechów. Opuszczamy powoli wyprostowane nogi na podłogę. Po chwili powtarzamy cały cykl. Wykonujemy 3-4 pełne cykle. Zobaczycie same, jak brzuch się wzmacnia i pozbywa tkanki tłuszczowej.

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Magne - Myślę, że 3 dni to odpowiednia przerwa (: Czasem też mi wyskakiwały pryszcze, ale tylko po garnierze Mi też się świeci tylko strefa T... Rano, jak wstaję to na brodzie i koło płatków nosa czuję jakąś tłustą maź... Nie wiem co to jest, ale mam tak tylko wtedy gdy nie używam peelingu, a peelingu ja nie używałam już ohoho, bo nie mam czasu kupić Na dodatek mieszkam na wsi, kilka kilometrów od miasta, jest kilka sklepów co prawda, ale wątpie żeby tam były peelingi...
Tak, nie ma to jak bladość

Ewcia19 - teraz mi się przypomniało : mój tata odchudza się dietą Dukana i w ciągu kilku miesięcy schudł 20 [!] kg.
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora