Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię nowy, uporządkowany:) same modne ciuszki xs/s/m/uni i nie tylko, elektronika, dodatki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-25, 18:21   #3
HotterThanFire
BAN stały

Przekupka: 42 pkt / 92% pozyt.
Dot.: nowy, uporządkowany:) same modne ciuszki xs/s/m/uni i nie tylko, elektronika, d

*NOWA, NAWET NIE ROZPAKOWANA SUSZARKA-WIRÓWKA DO SAŁATY CHEF'N
na allegro kosztują 150 złotych, dostałam w prezencie ale nie mam czasu na gotowanie więc leży

JESZCZE W PUDEŁKU, z racji na wartość tego plus koszty przesyłki(ciut waży xD)tylko za coś mega lub kilka rzeczy

Dane z allegro:

Suszarka do sałaty Chef'n
Suszarka uruchamiana przy pomocy napędu dźwigniowego. Super szybki i efektywny, wystarczy nacisnąć na dźwignię by wprawić suszarkę w ruch i błyskawicznie osuszyć sałatę i zioła.
Wyposażona jest w antypoślizgową podstawę, gwarantującą stabilność.
Misa wykonana jest z akrylu.
Producent: Chef'n
Firma Chef'n wywodzi się z USA, rozpoczęła działalność 25 lat temu. Dewizą firmy jest robić rzeczy coraz lepsze, żebyś Ty mógł robić coraz lepsze jedzenie.
Średnica 26,5 cm
Wysokość 16 cm

*biała spódnica/tunika
w założeniu spódnica, ale można nosić jako dłuższą spódnicę lub krótszą tuniczkę stan idealny, rozmiar xs/s/małe m
nie oddam łatwo

* Koszulka z super motywem CORONER..
stan bdb-spałam w niej jedynie kilka razy latem,raz prana.
rozmiar l/xl/xxl więc fajna także np dla Tż

* długa,sexy sukienka azarro, CAŁKOWICIE NOWA

Idealna na wesele, ani razu nie założona gdyż nie miałam gdzie nosić. Rozmiar uniwersalny,sukienka baaaaardzo się rozciąga więc myślę że będzie dobra na każdy rozmiar, wymiarki mierzone na płasko bez rozciągania na życzenie.
Kosztowała mnie 99 zł i jest nowa więc także mogę być wybredna :P

Edytowane przez HotterThanFire
Czas edycji: 2010-10-18 o 22:52
HotterThanFire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując