2010-08-25, 18:21
|
|
BAN stały
Przekupka: 42 pkt / 92% pozyt.
|
Dot.: nowy, uporządkowany:) same modne ciuszki xs/s/m/uni i nie tylko, elektronika, d
*NOWA, NAWET NIE ROZPAKOWANA SUSZARKA-WIRÓWKA DO SAŁATY CHEF'N
na allegro kosztują 150 złotych, dostałam w prezencie ale nie mam czasu na gotowanie więc leży
JESZCZE W PUDEŁKU, z racji na wartość tego plus koszty przesyłki(ciut waży xD)tylko za coś mega lub kilka rzeczy
Dane z allegro:
Suszarka do sałaty Chef'n
Suszarka uruchamiana przy pomocy napędu dźwigniowego. Super szybki i efektywny, wystarczy nacisnąć na dźwignię by wprawić suszarkę w ruch i błyskawicznie osuszyć sałatę i zioła. Wyposażona jest w antypoślizgową podstawę, gwarantującą stabilność.
Misa wykonana jest z akrylu.
Producent: Chef'n
Firma Chef'n wywodzi się z USA, rozpoczęła działalność 25 lat temu. Dewizą firmy jest robić rzeczy coraz lepsze, żebyś Ty mógł robić coraz lepsze jedzenie.
*biała spódnica/tunika
w założeniu spódnica, ale można nosić jako dłuższą spódnicę lub krótszą tuniczkę stan idealny, rozmiar xs/s/małe m
nie oddam łatwo
* Koszulka z super motywem CORONER..
stan bdb-spałam w niej jedynie kilka razy latem,raz prana.
rozmiar l/xl/xxl więc fajna także np dla Tż
* długa,sexy sukienka azarro, CAŁKOWICIE NOWA
Idealna na wesele, ani razu nie założona gdyż nie miałam gdzie nosić . Rozmiar uniwersalny,sukienka baaaaardzo się rozciąga więc myślę że będzie dobra na każdy rozmiar, wymiarki mierzone na płasko bez rozciągania na życzenie .
Kosztowała mnie 99 zł i jest nowa więc także mogę być wybredna :P
Edytowane przez HotterThanFire
Czas edycji: 2010-10-18 o 22:52
|
|
|