2010-08-25, 18:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odzyskac bylego - Sprawdzone sposoby i rady
Cytat:
Napisane przez aktaga13
"Jeśli coś kochasz, puść to wolno. Jeśli wróci - jest twoje. Jeśli nie - nigdy twoje nie było."
|
to samo miałam napisać 
bo prawda jest taka- ja swojemu byłemu/obecnemu odpuściłam totalnie.
Ale chciałam żebyśmy sie zeszli, wiec poszukałam (wiecie tak po dorosłemu) co sie w związku spsuło, co mogę naprawić ja, co mi najbardziej przeszkadza w partnerze...no i dałam jemu i sobie czas.
Rok czasu.
A rok to bardzo długo
w każdym razie- co ważne dla autorki- myśmy z moim Tżem oboje twierdzili zawsze i wszędzie że sie kochamy. Nawet po rozstaniu mówił mi ze mnie kocha (i dodawał o tyle- pokazując jakiś centymetr między palcami), ale jednak. Nigdy nie usłyszałam od niego "nie kocham cię"- słyszałam "źle mi z tobą, ale i tak cię kocham"- a to diametralna różnica
bo jak komuś źle to można to próbować naprawić, a jak nie kocha, to nie masz pola do popisu
---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------
Cytat:
Napisane przez anetaaa123
nie jestem samolub. poprostu ta praca stala sie w pewnym momencie wazniejsza od naszego zwiazku. a to ze mialam z nim plany na przyszlosc to rzecz normalna. nie chce go omotac. i zmusic do bycia ze mna. narazsie starm sie nie pisac i nie dzwonic. ale i tak widuje go praktycznie codziennie bo znajomi sa wspulni
|
w DOROSŁYM życiu praca jest zaje...bardzo ważna- daje utrzymanie.
Więc o co kaman?
Pracować trzeba...no chyba że się w lotka strzeli szóstkę...
Może bidny chłopina czuł się tylko na polu zawodowym wolny? A może po prostu chciał zarobić? Hę?!
rzecz normalna to WSPÓLNE plany na przyszłość. Nie twoje, jego, ale wspólne.
O tym się rozmawia i to nie boli.
znajomi mogą być wspÓlni co najwyżej plizzz szanuj język ojczysty nawet jeśli "polska język-trudna język" to i tak edytor podkreśla błędy
|
|