Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - metamorfoza do nowego roku 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-25, 18:35   #225
sylllvia89
Wtajemniczenie

Dot.: metamorfoza do nowego roku 2011

Cytat:
Napisane przez Amelia_bm Pokaż wiadomość
wierz mi, że nie warto

L-karnityna może być przydatna u sportowców, którzy mają porządnie opracowaną dietę, wyliczony każdy gram białka, ww i tłuszczy, wszystko dopięte na ostatni guzik. Znaczenie ma też pora, kiedy dostarcza się ww proste, kiedy złożone, jakie proporcje w ciągu dnia, co się je przed treningiem, a co po treningu. Jeśli to szwankuje, żadne wspomagacze nic nie dadzą. Żadna l-karnityna i inne cuda dostępne na rynku. To samo z ćwiczeniami. Kręcenie hula hopem i machanie 200 czy 500 brzuszków nigdy nie da takich efektów jak porządny trening z obciążeniem i trening aerobowy ze zmienną intensywnością. To właśnie stymulacja mięśni powoduje podkręcenie metabolizmu i tym samym zwiększone zapotrzebowanie na kalorie, co w przypadku diety redukcyjnej daje efekt w postaci utraty tkanki zarówno tłuszczowej jak i mięśniowej. Od rozsądnej diety zależy czego stracimy więcej. Dodam jeszcze tylko, że ćwiczenia siłowe w tym wypadku nie spowodują przyrostu ani grama mięśnia, bo do ich budowy potrzebny jest dodatni bilans kaloryczny. Wrażenie przyrostu mięśni może być spowodowane ich lepszym ukrwieniem.

Musiałam to z siebie wyrzucić, mam nadzieję, że moja krucjata się komuś przyda

mialam na mysli ze warto sprobowac peelingu kakowego

POMÓŻ http://☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/?ref=7683eef
sylllvia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując