Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasze opisy GG, część XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-25, 18:35   #179
justsmilebaby
Raczkowanie

Dot.: Wasze opisy GG, część XXI

wróciłam i niestety nie przywiozłam ze sobą weny
powoli nadrabiam , zostało 16 stron .
witam w nowej części i życzę dużo weny , choć ostatnio to naprawdę zaskakujecie .

Naughty_ , Paralogiczna , poprostuAsiss , marikab , chanigme_ , otojest i pewnie o kimś jeszcze zapomniałam , ale tworzycie najwspanialsze opisy

(przepraszam jeśli popełniłam jakiś błąd)

jak mówiłam brak weny , więc nie moje .

' I to nieustanne czekanie, napisze , nie napisze , napisze , nie napisze . wchodzisz w jego okienko i myślisz ' nie to on powinien '.

'wchodze na gadu po dniu spędzonym w towarzystwie najlepszych ludzi jakich znam , i od razu psuje mi się humor przez jej opis , w którym wyznaje Ci miłość.'

'niby nie rozmawialiśmy o niczym ważnym i szczególnym, ale samo to, że napisałeś wywołuje u mnie radość nie do opisania.'

'jesteś tak inspirujący, że większość tekstów o miłości pisze z myślą o tobie. szkoda tylko, że są one takie smutne'

'Potrzebuję kogoś - do kogo będę mogła zadzwonić o czwartej nad ranem i zacząć, przeklinać na życie, płacząc z bezsilności. A on nie rzuci słuchawką, tylko wyciągnie mnie na spacer w piżamie, boso, w ramach pocieszenia.'

'Siedząc w nocy na parapecie zastanawiałam się czy Ty przez jedną jedyną sekundę zatęskniłeś za moją obecnością, za moimi żartami, dziwnymi pomysłami. czy przez tą jedną sekundę poczułeś tęsknotę za mną i powiedziałeś szeptem :"brakuje mi jej" . '

W ; **

by ciiri .

Edytowane przez justsmilebaby
Czas edycji: 2010-08-25 o 18:36
justsmilebaby jest offline Zgłoś do moderatora