wróciłam i niestety nie przywiozłam ze sobą weny 
powoli nadrabiam , zostało 16 stron .
witam w nowej części i życzę dużo weny , choć ostatnio to naprawdę zaskakujecie .
Naughty_ , Paralogiczna , poprostuAsiss , marikab , chanigme_ , otojest i pewnie o kimś jeszcze zapomniałam , ale tworzycie najwspanialsze opisy 
(przepraszam jeśli popełniłam jakiś błąd)
jak mówiłam brak weny , więc nie moje .
' I to nieustanne czekanie, napisze , nie napisze , napisze , nie napisze . wchodzisz w jego okienko i myślisz ' nie to on powinien '.
'wchodze na gadu po dniu spędzonym w towarzystwie najlepszych ludzi jakich znam , i od razu psuje mi się humor przez jej opis , w którym wyznaje Ci miłość.'
'niby nie rozmawialiśmy o niczym ważnym i szczególnym, ale samo to, że napisałeś wywołuje u mnie radość nie do opisania.'
'jesteś tak inspirujący, że większość tekstów o miłości pisze z myślą o tobie. szkoda tylko, że są one takie smutne'
'Potrzebuję kogoś - do kogo będę mogła zadzwonić o czwartej nad ranem i zacząć, przeklinać na życie, płacząc z bezsilności. A on nie rzuci słuchawką, tylko wyciągnie mnie na spacer w piżamie, boso, w ramach pocieszenia.'
'Siedząc w nocy na parapecie zastanawiałam się czy Ty przez jedną jedyną sekundę zatęskniłeś za moją obecnością, za moimi żartami, dziwnymi pomysłami. czy przez tą jedną sekundę poczułeś tęsknotę za mną i powiedziałeś szeptem :"brakuje mi jej" . '