Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikowe PM :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-25, 22:10   #3453
tomalinka
Wtajemniczenie

Dot.: Październikowe PM :)

Cytat:
Napisane przez Elinka25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę zapowiedzi . W naszym przypadki ksiądz powiedział, że skoro mieszkamy za granicą to nas zapowiedzi nie obowiązują A ja w sumie chciałam, żeby o mnie "poczytali" w kościele ... No ale cóż...

Póki co u mnie nr 1 na liście "Do Zrobienia" jest wybór piosenki na pierwszy taniec i sam taniec. Niestety mój TŻ mimo ukończonego kursu tańca (to nic, że 8 lat temu hihi) nie bardzo nadaje się do fajnego poruszania w rytm muzyki

Oprócz tych wszystkich rzeczy do załatwienia zaczyna mnie przerażać pogoda - gdzieś czytałam, że październik ma być zimny i deszczowy , ale mimo wszystko po cichu wierzę, że wszystkie soboty będą jednak piękne i słoneczne

Poza tym, właśnie u mnie powróciła koncepcja wiejskiego stołu i po 3 zmianach decyzji wyroby na wiejski stół zostały zamówione .
Co macie na wiejskim stole? My też się nad tym zastanawiamy tzn. nie chcemy typowego wiejskiego stołu bo nie będzie pasować (dekoracyjnie) ale może pojawi się właśnie smalec ogórki i takie tam na stoliku bocznym.. rozważam tę kwestię jeszcze

Zastanawiam się jak u Was jest z tymi zapowiedziami? Czytają je podczas niedzielnej mszy czy jak? Nigdy nie słyszałam o czymś takim. Nasze nazwiską wiszą tzn. będą wisieć tylko na ogłoszeniach parafialnych przed kościołem .

A co do pogody to meteorolodzy nie potrafią przewidzieć co będzie na drugi dzień a co dopiero za miesiąc Jeszcze trzydzieści razy się to zmieni więc nie martw się.

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez mądrala Pokaż wiadomość
hej, moim zdaniem 60zł za blache to nieduzo... poza tym, wiecie...zalezy jaka blacha, bo nam wczoraj babka mówiła, że mają blachy po ok. 7kg, a za 1kg liczą ok. 17zł. W piatek idziemy do kolejnej cukierni, to porównam ceny

A ja dzisiaj byłam na próbnej fryzurce u zupełnie nowej fryzjerki i muszę Wam powiedzieć, ze całkiem fajnie to zrobiła Poza tym zrobiła mi aż 3 fryzury wiadomo, że nie były ona zrobione tak porządnie jak będą w dniu slubu, ale przynajmniej widziałam o co chodzi Mam sobie wybrać jedną i ok. 2 tyg. przed ślubem jak pójdę farbować, to zrobi mi już konkretną i porządną Ogólnie to cieszę się, bo za wszystko dałam tylko 30zł

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

stół wiejski to bardzo fajny pomysł też się nad tym zastanawiałam...

My piosenkę na 1. taniec mamy juz wbraną (i zadzwonilismy juz do orkiestry, żeby uczyli sie grac), ogólnie wybraliśmy coś do "gibania sie" ale żeby nie było zbyt smętne
Masz zdjęcia fryzurek?
A co do 1. tańca to polecam jednak dać płytkę orkiestrze z daną piosenką bo jednak mogą trochę inaczej zagrać i się pogubicie.