2010-08-26, 06:21
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Cytat:
Napisane przez Szczęśliwa
Ale niespodzianka! Skoro się cieszycie to gratuluję synka 
Chodziłaś cały czas do tego samego lekarza? Wcześniej był pewny dziewczynki czy nie dawał gwarancji?
|
dziekuję
teraz bylismy prywatnie i wcale nie żałuję wydania pieniędzy, bo mam pewność, że specjalista był dobry... dwoje znajomych było u niej i się nie pomyliła oni razu, a wcześniej byłam na nfz ze skierowaniem i tamten specjalista (doszliśmy dopiero teraz do wniosku z mężem) był nieco zniechęcony swoją pracą, bo wszysko robił tak jakby na szybko.... to tu to tam generalnie jest ok i chyba będzie dziewczynka... i tyle...
---------- Dopisano o 06:14 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ----------
NIKaP-n cieszę się bardzo, że mały Juniorek jest juz z wami i że dałaś radę mimo tylu rzeczy na głowie wejść do nas
trzymam kciuki za mleczarenki i powodzenia w zmaganiach Pawełkowych
---------- Dopisano o 06:15 ---------- Poprzedni post napisano o 06:14 ----------
Cytat:
Napisane przez Marcia2507
Fem normalnie jaja jak berety  w sumie w głębi serducha ja na początku ciąży też synka chciałam ale teraz cieszę się że jednak jest inaczej, najważniejsze by zdrowe się urodziło.
|
dosłownie jaja...hehe i najważniejsze, że zdrowe... teraz już mi żadne dolegliwości ciążowe nie przeszkadzają... czuję, że od nowa cieszę się z tej ciąży
---------- Dopisano o 06:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:15 ----------
Cytat:
Napisane przez tifio
fem, gratuluje synka, ale Wam zrobił niespodziankę 
|
dziekuję
Cytat:
Napisane przez ania13.03
fem to mnie teraz nastraszylas  Ja bym juz chyba nie chciala takiej niespodzianki. Ale jezeli Wy jestescie szczesliwi to najwazniejsze  Gratuluje Wam Synka 
|
dziekuję za gratki
Cytat:
Napisane przez majka59
fem-ale niespodzianka,niezly aparat z tego twojego Kubusia 
|
to po mamusi taki aparat ... nie od razu wszystko pokazuje
......................... ..........
a wy jeszcze śpicie spiochy
ja wstałam o 5:30 i czuję się taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka wyspana, prawie jak nowo narodzona....
po naszej niespodziance czuję od nowa radość z ciąży i juz nie straszne mi są jakiekolwiek dolegliwośći... mimoże cholernie napiernicza mnie spojenie łonowe, skóra jest mega wyciągnięta i wogóle dzięki temu powinno być do bani ... A JA SIĘ CIESZĘ jak głupi do sera....
|
|
|