Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-26, 06:21   #4408
fem
Raczkowanie

Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Cytat:
Napisane przez Szczęśliwa Pokaż wiadomość
Ale niespodzianka! Skoro się cieszycie to gratuluję synka
Chodziłaś cały czas do tego samego lekarza? Wcześniej był pewny dziewczynki czy nie dawał gwarancji?
dziekuję
teraz bylismy prywatnie i wcale nie żałuję wydania pieniędzy, bo mam pewność, że specjalista był dobry... dwoje znajomych było u niej i się nie pomyliła oni razu, a wcześniej byłam na nfz ze skierowaniem i tamten specjalista (doszliśmy dopiero teraz do wniosku z mężem) był nieco zniechęcony swoją pracą, bo wszysko robił tak jakby na szybko.... to tu to tam generalnie jest ok i chyba będzie dziewczynka... i tyle...

---------- Dopisano o 06:14 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ----------

NIKaP-n cieszę się bardzo, że mały Juniorek jest juz z wami i że dałaś radę mimo tylu rzeczy na głowie wejść do nas
trzymam kciuki za mleczarenki i powodzenia w zmaganiach Pawełkowych

---------- Dopisano o 06:15 ---------- Poprzedni post napisano o 06:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Marcia2507 Pokaż wiadomość
Fem normalnie jaja jak berety w sumie w głębi serducha ja na początku ciąży też synka chciałam ale teraz cieszę się że jednak jest inaczej, najważniejsze by zdrowe się urodziło.
dosłownie jaja...hehe i najważniejsze, że zdrowe... teraz już mi żadne dolegliwości ciążowe nie przeszkadzają... czuję, że od nowa cieszę się z tej ciąży

---------- Dopisano o 06:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:15 ----------

Cytat:
Napisane przez tifio Pokaż wiadomość
fem, gratuluje synka, ale Wam zrobił niespodziankę
dziekuję

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
fem to mnie teraz nastraszylas Ja bym juz chyba nie chciala takiej niespodzianki. Ale jezeli Wy jestescie szczesliwi to najwazniejsze Gratuluje Wam Synka
dziekuję za gratki

Cytat:
Napisane przez majka59 Pokaż wiadomość
fem-ale niespodzianka,niezly aparat z tego twojego Kubusia
to po mamusi taki aparat... nie od razu wszystko pokazuje
......................... ..........
a wy jeszcze śpicie spiochy
ja wstałam o 5:30 i czuję się taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka wyspana, prawie jak nowo narodzona....

po naszej niespodziance czuję od nowa radość z ciąży i juz nie straszne mi są jakiekolwiek dolegliwośći... mimoże cholernie napiernicza mnie spojenie łonowe, skóra jest mega wyciągnięta i wogóle dzięki temu powinno być do bani ... A JA SIĘ CIESZĘ jak głupi do sera....

KUBUŚ 5.09.10
już prawie 4 latka...
http://www.suwaczki.com/tickers/17u9j44jq7vw38gx.png

MILENKA 12.08.14
już tydzień za nami...
http://www.suwaczki.com/tickers/qdkktv7372ulrj0c.png
fem jest offline Zgłoś do moderatora