Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-26, 07:54   #448
talkative2
Zakorzenienie

Thumbs down Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość

o nieeeee.... u mnie to by nie przeszło. dyktujesz mu co ma jeść? no jasne że tak skoro marnuje tyle jedzenia nie kupuj różnorodności, może się oduczy. skóra mi ścierpła, poważnie...
No wczoraj go trochę przycisnełam może się dogadamy jakoś

Cytat:
Napisane przez sandrunia88 Pokaż wiadomość
okazało się ze (juz dosyć długo) jest tu na wizażu taka laska z Gdańska, która bardzo mnie nie lubi, bo byłam pierwszą dziewczyną jej (już chyba byłego w sumie) chłopaka, nie wiem jakim cuden pośród tych wszystkich postów mnie znalazła, ale pisze do mnie złośliwe rzeczy na tematy które tu opisywałam i teraz tak niekomfortowo się czuję... ale oczywiście będe was podczytywać!!
Pfffff.... Prostactwo w czystej postaci. Ile dziewczyna ma lat?! Ja też tak uważam - zgłosić szybko i mieć spokój A cóż Ty tu takiego niby piszesz, że się ma czepiać?

Ja idę zaraz pranie zrobić. Jeszcze chwilkę odczekam , co by nie przesadzać z godziną
Dzisiaj na obiad robię kotleciki z kurczaka - kurczak na kosteczke, jajko, mąka, buła tarta i ser żółty
Oddaje dzis jeszcze laptopa do naprawy, wiec bede musiala korzystac z komputera TŻa, a to znaczy, że dostep bedzie ograniczony

talkative2 jest offline Zgłoś do moderatora