2010-08-26, 07:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Cytat:
Napisane przez golden_eye
 o nieeeee.... u mnie to by nie przeszło. dyktujesz mu co ma jeść? no jasne że tak skoro marnuje tyle jedzenia  nie kupuj różnorodności, może się oduczy. skóra mi ścierpła, poważnie...
|
No wczoraj go trochę przycisnełam może się dogadamy jakoś 
Cytat:
Napisane przez sandrunia88
okazało się ze (juz dosyć długo) jest tu na wizażu taka laska z Gdańska, która bardzo mnie nie lubi, bo byłam pierwszą dziewczyną jej (już chyba byłego w sumie) chłopaka, nie wiem jakim cuden pośród tych wszystkich postów mnie znalazła, ale pisze do mnie złośliwe rzeczy na tematy które tu opisywałam i teraz tak niekomfortowo się czuję... ale oczywiście będe was podczytywać!!
|
Pfffff.... Prostactwo w czystej postaci. Ile dziewczyna ma lat?! Ja też tak uważam - zgłosić szybko i mieć spokój A cóż Ty tu takiego niby piszesz, że się ma czepiać? 
Ja idę zaraz pranie zrobić. Jeszcze chwilkę odczekam , co by nie przesadzać z godziną
Dzisiaj na obiad robię kotleciki z kurczaka - kurczak na kosteczke, jajko, mąka, buła tarta i ser żółty 
Oddaje dzis jeszcze laptopa do naprawy, wiec bede musiala korzystac z komputera TŻa, a to znaczy, że dostep bedzie ograniczony