Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny jak maliny-starajace i rodzące jaki i tylko wsperające....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-26, 08:48   #2950
niunia1401
Wtajemniczenie

Dot.: Dziewczyny jak maliny-starajace i rodzące jaki i tylko wsperające....

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
czekajaca nie butelke dla dziecka, tylko dla Ciebie do picia z dziubkiem i po porodzie do podmywania sie
A majtki z siatki kazdy nowoczesny szpital poleca. Zreszta zabronic Ci nie moga, bo to nie sredniowiecze i nie wiezienie.
Kiedys w zadnym szpitalu nie pozwalali zakladac gaci po porodzie.
To niech se chodza madrzy z podkladem miedzy nogami
Ja tam o swoje walczyc bede, w domu przeciez w gaciach bede paradowac to te 2 dni w spzitalu mnie nie zbawia. i wkurza mnie takie narzucanie woli pf
Pidzame po porodzie swoja tez bym ubrala, bez przesady. Rodzic zamierzam w spzitalnej Mam nadzieje ze chociaz pol tylka zakryje
Ubranka dla dziecka - pewnie by alergia jakas nie wyskoczyla od proszkow etc.

emigra fajnie ze pulpety smakowaly mozesz napisac na gastronomicznych pochwale

kliwia kochanie moje niunos sie,bo jak urodzisz to i tak wiecej bedziesz lezec i uwierz lepjej lezy sie bez majtek,z samym podkladem,oni ci niezabronia ich zalozyc, ale sama sobie robisz krzywde bo macica lepjej wraca do ciebie(obkurcza sie gdy niema zadnego ucisku a jakikolwiek ucisk grozi krwiakami w macicy )tak tlumaczyl mi lekaz po porodzie z inez bo tez chcialam gatki zalozyc on powiedzial ze dla wlasnego dobra powinnam odposcic dwa 3 dni i tak zrobilam

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

a wlasnie czekajaca ja tez mam naimie Aneta,milo ze jest jeszcze jedna

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

agrafka i jak po usg wiesz wiecej co maja w planach z toba dalsza hospitalizacje czy cie wypuszczaja

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59885.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-55516.png
niunia1401 jest offline Zgłoś do moderatora