Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik '92 cz. XIX ;) WĄTEK NAJLEPSZYCH! ;*
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-26, 10:20   #3140
niby nic
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik '92 cz. XIX ;) WĄTEK NAJLEPSZYCH! ;*

Cytat:
Napisane przez noir_angele Pokaż wiadomość
butterfly colection single
w zwykłym sklepie kupiony :P
A to szkoda

Cytat:
Napisane przez RazDwaTrzyMamCie Pokaż wiadomość
Siemano. Poszedł jakąś godzinę temu (mama na kompie siedziała i nie mogłam od razu wejść) i mam takie mieszane uczucia, chyba mu się nie spodobałam
Najpierw poszliśmy do parku, gadaliśmy (jakie on ma cudowne poczucie humoru i jest taki piękny ), a później się zimno zrobiło, to zaprosiłam go do domu, tym bardziej, że nie był ani trochę nachalny, ani nic. Posiedzieliśmy, pogadaliśmy, włączyłam jakiś film, ale przez cały czas nawet mnie nie przytulił, no nic! No i jeszcze moja mama przyszła, przywitał się, przedstawił, w ogóle później jeszcze chciał szklanki do kuchni zanieść, no taki kochany, że szok. Ale mam wrażenie, że go do mnie nie ciągnie, tak mi szkoda....
luz zachowal sie ok, zwlaszcze ze twoja mama byla i ona wchodzi a on Cie obejmuje to by mogla sobie zle o nim pomyślec ja myśle ze nie ma sie co spieszyc, skoro juz na pierwszej randce byście sie calowali czy cos, to co potem? juz nie bedzie takiego napięcia, oczekiwania itd.

Cytat:
Napisane przez zawirowana Pokaż wiadomość
ja pierdziele!już się za cofałam całkowicie,niech mi któraś z Was streści to co się działo u Was przez ten czas jak mnie nie było-byłam nad morzem,wgl nie zdąrzyłam Wam o tym powiedzieć bo pamiętam że skonćzyłam jak pisałam Wam że szykuję się na 18.było za***iście najpierw moja przyjaciółka zrobiła takie mini przyjęcie tort i szampan a potem wzięła nas do limuzyny i sie woziliśmy przez 4 h potem zaszliśmy do knajpki i potańczyliśmy.ogólnie to było ostro-zgubiłam bransoletkę,jak tańczyłam to się wywróciłam,ale było za***iście tylko że troszku przesadziłam z alko..
a teraz w tą sobotę chyba będę robić swoją 18
nie było mnie 11 dni a już jest 19 część i ile stron zapisanych :wow:

---------- Dopisano o 02:14 ---------- Poprzedni post napisano o 02:07 ----------

ej nie mówcie że nikogo nie ma!
stęskniłam się za Wami!!
po za tym ktoś doszedł?
przejrzałam ost strony i o co chodzi z tż Ent?

ja pierdziu czuję się jak nowa nic nie wiem.

---------- Dopisano o 02:56 ---------- Poprzedni post napisano o 02:14 ----------

śpiochy!noc nie jest od tego żeby spać!!haha

---------- Dopisano o 02:57 ---------- Poprzedni post napisano o 02:56 ----------

chcę mi się z Wami rozmawiać a nie prowadzić konwersacje sama ze sobą,ej no!
Siema szybko się wkrecisz w temat

Cytat:
Napisane przez EMdz Pokaż wiadomość
do mnie ciągle dzwonią z biura obsługi klienta i nie odbieram, bo jak kiedyś odebrałam to 10 min gość gadał ;d i mnie przed chwilą obudzili dziady :/
do mnie tez :/

Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Pokaż wiadomość
co ja mam w tej głowie
pusto

Ouu, zapomnialam wczoraj napisac, tak to ten od sexu
Napisalam wlasnie, gadamy coś ale zeby spotkanie zaproponowac to juz sie nie jarnie a specjalnie daje mu to do zrozumienia zeby sie spotkac

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

emce, no to nie ciekawie, ale dobrze ze juz lepiej

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora