Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-26, 09:39   #4477
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
ja juz kupiłam ten zestaw startowy z TT za 69,99 wiecc butelki mam już z głowy, ale faktycznie promocja fajna
widzialam te zestawy i chyba najbardziej je sie oplaca kupic, ale ja jakos nie jestem zachwycona produktami TT, butelki kupilam tylko ze wzgelsu na promocje, a tak planuje kupic Dr browna a smoczki z aventu uspakajajace
Cytat:
Napisane przez dra Pokaż wiadomość
dzień dobry
ja znów nie wyspana,brzuch całą noc bolal jak na @ eh,a niedawno zjadłam sniadanko i znow mdłosci blehh

maggie maść jest lepsza

wy tak o malowaniu ja to nie wytkne nosa jak nie mam czarnej kredki chodz delikatnie,lubie o siebie dbac i zawsze delikatnie musze być umalowana jak będę jechac na porodówke to pewnie delikatny makijaż będzie,ale jak już urodze i tam będę to ni e bede sie malowac jedynie na wyjście
suszarki nie biore,bo ja to nawet nie używam,włosow zaraz po porodzie to nie bede myc myje sobie co 2 dzien i tez najwyzej na wyjscie sobie umyje

-------------

dziewczyny lece pichcic leczo a pozniej mam wychodne jade z przyjaciolka do fryzjera, bo ona chce sie obciac na Rianne - ta taka wygolona ciekawa jestem, jak bedzie wygladac

P.S.
moje lumpkowe zakupy ostatnie i widok na podworku w zalaczniku
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora