2010-08-26, 09:40
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14
Cytat:
Napisane przez Variance
Czeeeeść dziewczyny! 
gratuluje spadkow!
a u mnie waga juz sie tak przesowa na 58, ale poczekam kiedy pewnie wkoczy na ta 8
staram sie jesc wiecej, bo przez prace troche mialam to utrudnione,
ale coz wychodzi na to, ze popracuje tylko do wrzesnia, bo Pani mnie przyjmujaca mowila, ze nie bedzie problemu bym od pazdziernika pracowala na rano, a teraz juz jest  wszystko fajnie, ale moglam juz kolowac sobie prace w Gda i wgl, bo inaczej nie oplace studiow
a poza tym ja chce spowrotem moja farbe do wlosow!! Pallet zrobilo mi strasznie swinstwo
nie wiem jak bede mogla znow osiagnac taka ladna, pelna blasku czerwien..
a tak poza tym mamy z TŻ'tem dziś 1000 dni i zaraz ide wbic mu sie do lozka 
|
Ładny okrąglutki 1000. Fajnie. Zresztą, każda okazja jest dobra, zeby poleżeć przy ukochanym.
Te o,2kg wygląda lepiej niż 200g Gratuluję spadku
Cytat:
Napisane przez czarownica3006
ja juz 2 lata nie biore tabletek, a jeszcze rok temu mialam wynik 400 więc na granicy, teraz nagle 600..
wyniki musze jeszcze raz zrobic zeby wykluczyc pomylke, ale dziwnie mi z tym.. moja wlasna krew mi wariuje 
mam nadzieje, ze tragizuje i ze wszystko okaze sie ok 
a co do diety no to ja na 3 nieoficjalnie chyba juz od ponad miesiaca sobie pozwolilam byc...
a teraz poprostu przyloze sie do warzywek i owocków i juz 
moze zrobie sobie 1000 kcal...
dżizus, za 2 tyg mam isc na przeswietlenie jamy brzusznej, ciekawe co tam mi znajdą
---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------
a ze swojej strony radzę, zrób sobie ogólne badania i cholesterol przed dietą i porównaj np po 2 miesiącach. Bo ja mam teraz cholesterol podniesiony i nie wiem czy on jest podniesiony przez dietę czy może jest już dzieki niej opadnięty - bo nie wiem jaki mialam kiedys
|
I to jest racja. Jeśli masz możliwość, to zrób badania przed dietą. Ja mialam przed dietą podniesione trójglicerydy, cholesterol przy górnej granicy. Na dniach dostanę skierowanie z pracy na badania, to poproszę dodatkowo o sprawdzenie cholesterolu i trójglicerydów. Będę miała porównanie.
|
|
|