Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Pozbęde sie jak najszybciej! longi, zipp, tulipan.Każdy znajdzie cos dla siebie.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-26, 10:54   #2
oniaczeq
Zakorzenienie

Przekupka: 74 pkt / 100% pozyt.
GG do oniaczeq
Dot.: Pozbęde sie jak najszybciej! longi, zipp, tulipan.Każdy znajdzie cos dla siebie

- Mam do wymiany nowa zipp z ćwiekami . Zipp posiada metkę. Polecam jest na prawdę świetna.Nie oddawałabym jej gdyby nie to ze jest troszkę za duza.Rozmiar M .
Wymiana tylko za inna zipp, floral,ciekawe longi.- nie ma

- Koszula , kolor niebieski. Niestety nie udało mi się uchwycić tego dokładnie aparatem. Byłam w niej 2 razy wiec jest jak nowa. Rękawki podpinane, mogą byc długie i krótkie, delikatny żabocik. Zapłaciłam za nią 90 zl wiec bede wybredna, zdjęcie nie oddaje uroku.Tylko za cos z listy.

- Tulipan Reserved- satyna , byłam w nim tylko raz, wiec jego stan jest idealny-wymienię tylko i wyłącznie na pasiaka albo sukienkę zipp dres bądź floral ,ewentualnie fajny long innych wymian nie biorę pod uwagę.

- Najmodniejsza w tym sezonie marynarka w stylu chłopięcym BOYFRIEND. Mam ja z wymiany niestety jest na mnie trochę za duza , z bólem serca ja tu umieściłam- wymienię na podobna tyle ze mniejsza, ewentualnie jakiegoś longa, ogólnie na coś z listy
Wymiary:
długość całkowita 68 cm
szerokość na dole 43 cm
szerokość pod pachami 39 cm

Jest delikatnie zmechacona ale nie wiele...wystarczy obrać co na pewno zrobię przed wysłaniem
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731

Edytowane przez oniaczeq
Czas edycji: 2010-08-31 o 08:04
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora