Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Trądzik - cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-26, 10:10   #1806
--Olka--
Zakorzenienie

Dot.: Trądzik - cz. 3

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
Olka a jak u Ciebie leczenie? wszystko dobrze? dawno Cie tu nie bylo
Bywam cały czas, tylko pisać mi się nie chce.
A tak naprawdę to jestem ciągle zajęta - to praca, to praktyki, to gdzieś wyjeżdżam (jutro nad polskie morze jadę) i jak wpadam na wizaż to tylko "przelatuję" nowe posty. Zresztą internet mi wariuje - mam radiowy, dwa tygodnie temu w antenę strzelił piorun. Na szczęście komputer był wyłączony, także "tylko" spaliło głośniki, no i połączenie z internetem oszalało.
Z cerą jako tako. Na szczęście zaliczyłam sesję letnią bez konieczności poprawek we wrześniu, także zero stresu.
Wyskakują mi niespodzianki poniżej linii włosów - jestem pewna, że od preparatów, którymi usiłuję powstrzymać wypadanie kosmyków (wypadła mi na oko 1/2, niedługo będę łysa). Na twarzy też pojawiają się parszywce, ale staram się nie przejmować zbytnio. Obawiam się jesieni, bo zawsze dopada mnie wtedy pogorszenie.

Cytat:
Napisane przez Ewuska_90 Pokaż wiadomość
Ja tez mam niestety wszystkie. A nie orierujecie sie czasem jak to jest z laparoskopią? Moze ona by cos pomogla? Czy to sie robi dopiero jak planuje się dzieci?
Z pco w zasadzie nie trzeba nic robić, jeśli nie planuje się dziecka. Bierze się po prostu tabsy, żeby pęcherzyki się nie namnażały i łagodziły zmiany zewnętrzne. Dodatkowo walczy się z cerą, włosami i z oponką (przynajmniej ja muszę).

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
A to tak można, jeśli się nigdy wcześniej nie współżyło? Bo właśnie dlatego gina mi odradzała. Ale z drugiej strony skoro przez brzuch też mogą byc widoczne pęcherzyki, to chyba lekarz by coś zauważył.
Tak, można. Chociaż wielu lekarzy nie jest chętnych. Mój powiedział, że decyzja należy do mnie. Miałam usg przez brzuch i mówił, że widać pęcherzyki, ale przy "dowcipnym" byłoby 100% pewności. Dlatego się zdecydowałam. Da się przeżyć.