2010-08-26, 12:43
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Cytat:
Napisane przez ona911
Skoro mówisz że doklejane kępki 3 dni spokojnie wytrzymują to jeszcze to przemyślę  thx 
A co do Ave Maria..to to jest że tak powiem w standardzie tego zespołu...albo grają przy moim domu (czego ja nie chcę) albo pani śpiewa Ave Maria..więc nie wiem czy ta mila Pani specjalnie by się uczyła dla mnie jakiejś pieśni.. z organistą ewentualnie mogę pogadać czy mogłaby zagrać to co ja bym chciała bo faktycznie jest duuużo pięknych pieśni do ślubu (wiem bo sama kiedyś śpiewalam w kościele  )..ale znajac przypadek mojej siostry (pisałam o tym wcześniej) nie wie czy nie będziemy mu za to musieli zapłacić podwójnej stawki..a jeśli tak będzie to za te pieniążki wolę dodatkowo skrzypeczki .. właśnie jeśli ktoś ma namiary na dobrego i niedrogiego skrzypka to bardzo proszę 
|
Co do rzęs, to jak teraz mówicie o cenach 1:1 to i ja się za głowę złapałam!!! Więc chyba jednak tę kępki. To chyba też bardzo ładnie wygląda, prawda?
A jeśli chodzi o skrzypka, to i ja przyłączam się do prośby o namiary na dobrego i niedrogiego. 
Cytat:
Napisane przez Telka10
 i tak trzymaj  ślub ma być pełen radości!!! my poprosiliśmy naszych bliskich o przeczytanie czytań i modlitwy wiernych - polecam, bo i oni czują że uczestniczą w naszym szczęściu 
|
Cytat:
Napisane przez Chatka
Dokładnie tak będzie i u nas  Dodatkowo dwie moje Przyjaciółki będą śpiewać, a znajoma prawdopodobnie zagra na skrzypcach... Będę jeszcze musiała znaleźć tylko jakiegoś chłopca z gitarą 
|
Ja chcę dokładnie tak samo - jakieś inne czytania i chcemy, żeby nasi bliscy je czytali. Moim zdaniem to świetny pomysł! dodatkowo chcemy, żeby dziewczyny z parafialnej scholi nam zaśpiewały (mają gitarę), jeszcze nie wiem, czy się uda, ale mam nadzieję - byłoby pięknie!
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
Co do makijażu to widzę justinaa, że się sprawa wyjaśniła w miarę, a jeśli chces poszukac p. Berty to ma swoją stronę, łatwo znaleźć. Ale skoro masz polecaną to super 
|
No wyjaśniła się, mam tą drugą, ale cały czas nie jestem przekonana, czy to dobry wybór. Powiedzcie proszę, czy któraś słyszała coś o Magdalenie Pszennickiej.
Czas edycji: 2010-08-26 o 12:44
|
|
|