2010-08-26, 11:56
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Cytat:
Napisane przez xmila
I znów nie nadrobię 
więc tylko krótko to co u nas nowego, bo padam
- wylazł ząbek - dolna jedynka, jeszcze nie cały, no ale upierdliwość młodego usprawiedliwiona,
- skończyliśmy wszystkie szczepienia na ten rok - uffff
- dostał uczulenia na brokuły
- dziś się nauczył włazić na schody 
- i stawać w łóżeczku
To moje dziecko to jakiś killer jest  nie nadążam...
a od 1. wracam do pracy 
aaa... i w sobotę mamy chrzciny  więc pewnie dopiero po weekendzie się pojawię
Buziaki dla wszystkich 
|
Ale postępy!!!!!!!!!! Z takimi iformacjami można wpadać na forum częściej!!!
Cytat:
Napisane przez kocurazab
Fleurdelacour, ja mam nosidełko cybex I go. Cena masakra  Ja kupiłam używane, a i tak dałam 200 zł. No i co... Miłosz nie przepada za takim transportem... A jak u Ciebie?
|
Ja mam nosidełko jakieś używane za pare groszy, ale obie go nie lubimy . Nie wiem czemu, ale dla mnie nie jest wygodne i mała też się wierci i nie chce "wisieć" Pomyślałam, zę może za tanie i nie wygodne, ale koleżanka kupiła za prawie 500 zł i młoda tez się krzywiła.
Cytat:
Napisane przez pysiamn
Ledwo żyje Julka miała dziś 7 podubek  no i przed 5 rano chrapkę na zabawy... podczołgiwała się do taty i drapała go w plecy ... pomyślałam sobie oooo skubana wie co tatuś lubi  ale potem sie kapnełam że ona chciała złapać swój cień który robił się ze wschodzacego słoneczka na taty plecach 
|
Nawet nie chce myśleć, że moja kruszynka też się tak będzie budziła przy ząbkach :strach: Na razie budzi się coraz wcześniej. Kiedyś o 6, potem o 5 a teraz, dzisiaj 4:11!!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka

Moja ma to samo. Sama jeszcze nie siedzi trzeba ją podtrzymywać.
Wczoraj podałam młodej zupkę marchewka z ryżem, jadła aż się jej uszy trzęsły  Zjadła pół słoiczka.
|
Moja posiedzi troszkę, ale tak się rozgląda ze traci równowagę. hehehe ale ona starsza
Cytat:
Napisane przez gosbaj
No ja juz po Radzie, cale szczescie byla krotka bo potem bylo jakies szkolenie dla "wybrancow" i mnie w tym gronei nie bylo wiec o 10 sie juz zerwalam  fajnei bylo tak zobaczyc wszystkich po takim czasie, oczywiscie wszyscy sie wypytywali o malego
Mam 18h +2h dodatkowe  no i tylko raz mam na 8 a tak to na 11 badz 10. mogloby sie wydawac ze fajnie i jeszcze w tamtym roku bym sie z tego cieszyla ale teraz nie. i tak wstaje z malym o 6 wiec moglabym isc na 8 do roboty to przynajmniej bym szybciej konczyla. ale i tak nie jest zle bo najpozniej koncze o 13:30
|
Ja tez już po. Czyli masz 18 i 2 karciane???? Ja podobnie i też nie na ósmą . A ja nawet przed ciążą wolałam iść rano, nawet na 7:10 w szkole średniej (tylko wtedy uczniowie przychodzili w 30% frekwencji ) a potem mieć "wolne" popołudnie. Wolne jak nie miałam nic do poprawy, do przygotownia, skanowania itd
|
|
|