2010-08-26, 15:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Cytat:
Napisane przez hania811
hop hop ..jest tu kto?
Oszaleję chyba od nowego hitu radiowego .
Nie wiem kto to, nie wiem co to, ale jak słyszę "jeszcze jeden raz spotkać ciebie , jeszcze jeden raz coś tam coś tam.....". mam normalnie odruch wymiotny 
Chyba maja niezłe plecy bo wszędzie ich grają...jak niegdyś feela. Z tym że feel w porównaniu do tego to mistrz normalnie 
|
Oj, tak tak to jest świetny hiit 
Cytat:
Napisane przez hania811
Mój kolega słucha zetki, z jego kompa jest puszczane więc jestem narażona na takie hity....jak tylko wychodzi od razu włączam trójkę
Apropo .... właśnie kupiłam sobie radio do kuchni. Mocno cierpiałam od 2 lat z powodu jego braku, a zawsze odkładałam ten wydatek na potem
ooo teraz leci jeszcze jeden mój ukochany hit...."tylko zakochanym w sobie życie daje znak, zwykle dzielą na połowę codzienności smak...coś tam cos tam" też ambitnie
Polecam  posłuchaj na tubie!
---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------
trójka i czwórka są OK...a czwórka szczególnie  
Ja jestem nauczona od małego, że radio zaraz po przebudzeniu jest włączane i bez niego dziwnie mi sie wstaje. Kupiłam sobie radio z budzikiem więc będzie mnie cudnie budziło
W ogóle to nie wiedziałam że teraz takie dizajnerskie i tanie miniwieże można kupić.
I co tam wybrałaś???
|
Mam identycznie, jestem uzależniona od radia, w domu,w samochodzie, w pracy non stop- tyle że ciągle zmieniamy stacje, bo tak na dobrą sprawę każda stacja na dłuższą metę jest do duupy.
Czasem Trójka, czasem Pin, teraz jakieś Radio dla Ciebie i szok ambitnie dzisiaj grają 
Z-etka jest tragiczna, muzyka to sieczka w najczystsze postaci, już to dawno zauważyłam, omijam z daleka.
Radio jest dla mnie ważniejsze niż Tv
|
|
|