|
Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardoholiczek odsłona trzynasta!
a ja włąsnie zawsze Blair uwielbiałam od samego poczatku!!  
ona jest fajna ma charakterek nie jest tak ajak serena lizodup takie ;pppp
a ja mam az 4 ksiazki - wszytsko spadek po bracie ciotecznym ;ppp i sie ciesze ;pppp
hej tak w ogoleee    *:
wajooola było zagaddać do chłopaka no ale rozumniem trema cie zjadła czy coś ja też wstydliwa zawsze jestem i to baaardzo czasem mnie to wkurza ;pp
mesarka ale super av!!!!!!!!!!!!!!!! żeś ty go dorwała!!! szczęściara : super musiało być i co gadałąś z nim troche??? i jaki on jest na zywo tak samo przystojny cyz jeszzce bardziej ??? 
upiekłam juz szarlotkę, byłam w ciuchlandzie ale nic nie znalazłam ;// kupiłam zielone stokrotki bo jak je zobaczyłam to stwierdziłam ze sa boskie i ze chce jej miec potem jak do domu wracalam to ludzie sie na mnie patrzyli , mysleli ze od chlopaka dostałam je chyba czy cos hahahhaa
no i o 17 do wawy na szoping i po sister    ale sie ciesze   
nudziaraaa jak ci poszło??!! 3małam kciuki!!! mam nadzieje ze wszystko dobrze *** napisz nam jak ci posżło bo my tu umieramy z ciekawosciii
---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------
aaaaaaaaaaaaaaaaaa mes!!!!! normalnie myslałam ze padnie jak to czytałam ale superrr!!!!! zazdroszcze ciii
kurde takich przezyc to do konca zycia sie chyba nie zapomni!!!!! super ciesze sie twoim szczesciem mała **
|