Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Essence cz. V
Wątek: Essence cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-26, 14:57   #2903
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Dot.: Essence cz. V

Cytat:
Napisane przez Ciemnooka_ Pokaż wiadomość
Mój gdyby nawet ją widział to pewnie by mi nie powiedział - jest chory na wszelkie drogerie bo nie znosi jak robię tam zakupy, niestety chłopak nie ma do mnie cierpliwości
Mój to sam mnie prowadza po kosmetycznych i namawia na zakupy zamiast odradzać, skoro wie ile tego wszystkiego mam

Cytat:
Napisane przez wiefiulecka Pokaż wiadomość
Mi mama mówi, żebym się tam zatrudniła kiedyś, bo wiem o wiele więcej o kosmetykach tam sprzedawanych niż te ekspedientki (przynajmniej w mojej Naturze tak jest) i byłabym pierwszą, która dotknęła nowej limitki u siebie
Cytat:
Napisane przez Caramella Pokaż wiadomość
do mojej Natury raz byl nabor , wyslalam CV ale nie odezwali sie. a szkoda, bo tez znam sie na kosmetykach 43784738 razy bardziej niz panie tam zatrudnione, a pozatym nieskromnie mówiąc jestem od nich ładniejsza jedna pani pracujaca tam ma bardzo ladny makijaz oka, czarne krechy rozmazane pod oczami i wyglada jak miś panda
Ja miałam przyjemność być na rozmowie w sprawie pracy w DN i panie, które ją przeprowadzały były w szoku ile wiem na temat wszelkiego rodzaju nowinek etc. (swego czasu byłam modem na innym forum urodowym), ale nie dostałam tam pracy
Teraz często się denerwuję niekompetencją obsługi w DN i zastanawiam się na jakiej podstawie zatrudniają
Wydaje mi się, że chodzi o predyspozycje fizyczne tzn. czy ktoś jest w stanie wytrzymać 8h na nogach i w razie konieczności zostać na nadgodziny...

Cytat:
Napisane przez telbuh Pokaż wiadomość
Te nowe produkty z WSIF mają na stałe zastąpić obecne i z tego, co wiem mają do nas trafić we wrześniu. Pani w drogerii powiedziała, że u niej wycofują prawie wszystko i w to miejsce ma być full nowości.

To chyba muszę się zaopatrzyć w róż BF wreszcie
W której drogerii? Naturze czy tej na Bałuckim a może jeszcze gdzieś indziej?

bynajmniej =/= przynajmniej

Edytowane przez tuRmaNIA
Czas edycji: 2010-08-26 o 15:30
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora