2010-08-26, 14:57
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. V
Cytat:
Napisane przez Ciemnooka_
Mój gdyby nawet ją widział to pewnie by mi nie powiedział - jest chory na wszelkie drogerie  bo nie znosi jak robię tam zakupy  , niestety chłopak nie ma do mnie cierpliwości 
|
Mój to sam mnie prowadza po kosmetycznych i namawia na zakupy zamiast odradzać, skoro wie ile tego wszystkiego mam 
Cytat:
Napisane przez wiefiulecka
Mi mama mówi, żebym się tam zatrudniła kiedyś, bo wiem o wiele więcej o kosmetykach tam sprzedawanych niż te ekspedientki (przynajmniej w mojej Naturze tak jest) i byłabym pierwszą, która dotknęła nowej limitki u siebie 
|
Cytat:
Napisane przez Caramella
do mojej Natury raz byl nabor , wyslalam CV ale nie odezwali sie. a szkoda, bo tez znam sie na kosmetykach 43784738 razy bardziej niz panie tam zatrudnione, a pozatym nieskromnie mówiąc jestem od nich ładniejsza  jedna pani pracujaca tam ma bardzo ladny makijaz oka, czarne krechy rozmazane pod oczami i wyglada jak miś panda
|
Ja miałam przyjemność być na rozmowie w sprawie pracy w DN i panie, które ją przeprowadzały były w szoku ile wiem na temat wszelkiego rodzaju nowinek etc. (swego czasu byłam modem na innym forum urodowym), ale nie dostałam tam pracy 
Teraz często się denerwuję niekompetencją obsługi w DN i zastanawiam się na jakiej podstawie zatrudniają 
Wydaje mi się, że chodzi o predyspozycje fizyczne tzn. czy ktoś jest w stanie wytrzymać 8h na nogach i w razie konieczności zostać na nadgodziny...
Cytat:
Napisane przez telbuh
Te nowe produkty z WSIF mają na stałe zastąpić obecne i z tego, co wiem mają do nas trafić we wrześniu. Pani w drogerii powiedziała, że u niej wycofują prawie wszystko i w to miejsce ma być full nowości.
To chyba muszę się zaopatrzyć w róż BF wreszcie 
|
W której drogerii? Naturze czy tej na Bałuckim a może jeszcze gdzieś indziej?
Czas edycji: 2010-08-26 o 15:30
|
|
|