2010-08-26, 15:57
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
Napisane przez loluska
dziewczyny tak trochę z innej paczki, powiedzcie mi jak wypada mi się ubrać na rozmowę kwalifikacyjną do studium? na pewno elegancka biała bluzka, no i skromnie żeby było, ale zastanawiam się nad dołem, muszą być eleganckie??
|
Ja bym cała ubrała się elegancko. Na pewno nic nie stracisz, a możesz jedynie zyskać
Cytat:
Napisane przez ekomonika
Dziewczyny, werbuję moje koleżanki i idziemy do mam talent do następnej edycji ; dd
Spodziewajcie się nas już niedługo ; dd
|
OMG 
Pozdrów nas ;d I jak jużwygrasz te 100 tysiaków sypnij każdej z nas na waciki 
Cytat:
Napisane przez amante
hej jestem Marta  dzisiaj na siłowni mnie naszła taka rozkminka na ten temat. myślę, że o ile kobieta nie ma jakichś deformacji, to każda jest piękna jeśli o siebie zadba  wiadomo, że nie wszystkie jesteśmy jak miss universe, ale każda ma coś w sobie ładnego. jak tak patrzyłam na te wszystkie ćwiczące, bez makijażu, w mokrych włosach to wiadomo, nic szczególnego, a po siłce jak się zrobiły się na bóstwo, to zupełnie inne osoby ^^
|
Prawie się z Tobą zgadzam.. bo przecież jesteśmy jak miss universe Ale reszta to święta prawda, wystarczy, że kobieta jest zadbana i wiele zyskuje zarówno w oczach płci przeciwnej jak i pięknej
|