Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Galeria naszych zwierzaków :) - WĄTEK ZBIORCZY cz. 1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-26, 15:00   #3670
Veredise
Zakorzenienie

Dot.: Galeria naszych zwierzaków :)

Cytat:
Napisane przez Baku144 Pokaż wiadomość
A to mój Lumpeks Lupo, Lupuś, Lupek jak kto woli
Na drugim zdjęciu zajmował się swoją ulubioną zabawą , czyli wygryzaniem mi dziury w prześcieradle ;D a na trzecim już zorientował się , że go obserwuje i udaje , że nic nie robił Cudak..
Śliczny A jaki cwaniak! Na tym ostatnim zdjęciu to ma minkę pt. "nic nie robię podejrzanego, tylko szeroko się do ciebie uśmiecham" Faktycznie wygląda liskowato W ogóle mnie to najbardziej poruszają zdjęcia psów, które są w schronisku i tych, które są zaadoptowane - różnica jest ogromna! Te w schronisku mają takie smutne oczy, a te, których zdjęcia ludzie, którzy je przygarnęli przysyłają do schroniska i ono je umieszcza na swojej stronie (np. krakowskie tak robi), to już zupełnie inaczej patrzą, mają takie ufne i kochające spojrzenie.

Cytat:
Napisane przez sniegowa7 Pokaż wiadomość
To i ja się pochwale swoim syneczkiem. Deksio się zwie
W załączniku zdjęcia kiedy był malutki , potem troszkę starszy i postanowił poeksperymentować ( achh te nastolatki i browary) , oraz fotki teraźniejsze czyli stateczny grzeczny dorosły kawaler
Bardzo przystojny ten kawaler Prawie mój ideał - brązowe włosy, niebieskie oczy... szkoda, że nieletni Mnie z rasowych to najbardziej się podobają pasterskie. I ponoć statystycznie są najmądrzejsze. To jest owczarek australijski?

Veredise jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując