Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-25, 21:43   #501
kasiulka
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

rany Meme Filipek wygląda jak półroczniak conajmniej - taki duży i śliczny i fotogeniczny . Cudo. Wiem co przeżywasz w zwiazku z powrotem do pracy, ja mam to samo, równo za tydzien konczy mi sie macierzynski, potem urlop i pod koniec sierpnia tez wracam, buuuu . No ale co robic, takie życie, tylko jeszcze nie wiem jak rozwiazemy problem opieki nad Oliwką
Co do włosów to mnie lecą na potęge, Oliwka wyciąga mi kłaki garciami i wiecznie jej z buzi wyciagam, wydaje mi sie ze obcięcie na niewiele sie zda, to co w ciazy nie wylecialo musi teraz wyleciec i juz . Ja sobie dla lepszego samopoczucia zamowilam 2 eksklusiv odżywki na allegro , i w ogole wróciłam juz do swiata zapachów, przez prawie rok myłam sie szarym mydłem, nie używałam perfum ani nic, wszystkie zapachy kosmetyczne mnie słabiły i od razu leciałam do rygi, nawet po porodzie nie od razu to wróciło do normy. Ale wczoraj zaszalałam i kupiłam pare pachnących kosmetyków - zeli pod prysznic, balsamów, oliwek, kremów i teraz uzywam do woli - nareszcie

Oliwka
kasiulka jest offline Zgłoś do moderatora