Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-08-26, 16:48   #2114
oliviaoO
Rozeznanie

Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
gosbaj to chyba do kalki było

bylismy na rehabiitacji dzis Tomek był bardzo grzeczny i ładnie wspołpracował przez całe 45 min
pani rehabilitantka go pochwaliła bo zrobił bardzo duze postępy
teraz w domu mamy cwiczyć podpór do raczkowania ale ja juz wczesniej to robiłam tak samo z siebie wyszło
za postępy

a ja dzisiaj z nudów () zrobiłam z kolorowych sztywnych kartonów A4 pudełeczka na pieniądze Jest pudełeczko podpisane Julia (i tutaj co miesiąc będzie wędrować 600zł bo tyle obliczyłam, że na Julkę nam trzeba), drugie pudełeczko to "telefony i szkoła" TŻ (łącznie 300zł - trochę z nadwyżką ), trzecie pudełeczko to "tygodniowy budżet dla nas" czyli jedzenie dla nas i inne pierdoły (225zł - tyle mi wyszło dzieląc 900zł na mies, które zostaje po odliczeniu opłat stałych). Jeszcze będą trzy pudełeczka, póki co nie mamy samochodu jeszcze kupionego ale jedno pudełko to będzie benzyna , drugie OC i ostatnie to będzie to co się zresztuje ze wszystkich pudełeczek po miesiącu Plan jest taki, że każdego 25 dnia miesiąca będę uzupełniać odpowiednio pudełka, wyjmować to co zostanie i odkładać Oby tylko nie brakło ale nie powinno

Julia

walka z kg:
81- 78 - 76 - 74 - 72- 70 - 68 - 66 - 64

oliviaoO jest offline Zgłoś do moderatora